LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Laatste nieuws

Zondag 19 mei open dag bij Fabrikaat
Donderdag 25 April 2019 | reacties 0
Zondag 19 mei open dag bij Fabrikaat Op zondag 19 mei is er tussen 13.00 en 17.00 uur open dag bij stichting Fabrikaat. Ontwerpers... » Lees verder

Nieuwsbrief

Hof van Holland en omgeving

De Waalsprong is constant in ontwikkeling en wordt de komende jaren nog aanzienlijk uitgebreid. De afgelopen jaren zijn er vooral rondom Lent en Oosterhout veel woningen gebouwd. De vraag naar extra woningen in Nijmegen blijft echter onverminderd groot. Naast woningen, is er in de Waalsprong ook veel behoefte aan winkels en andere voorzieningen. Daarom is gestart met de ontwikkeling van de nieuwe wijken Hof van Holland, Koudenhoek (voormalig Broodkorf), Dijkzone en Woenderskamp. De komende jaren worden er hier tussen 3.000 en 3.500 nieuwe woningen gebouwd.

 

Winkelcentrum Hart van de Waalsprong

In 2021 zal het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong worden geopend. Het centrum bestaat uit diverse winkels, horeca en andere voorzieningen. Zo ontstaat een nieuw Hart van de Waalsprong dat een functie heeft voor de hele Waalsprong.

 

Schrijft u zich in op onze nieuwsbrief, zodat u niets hoeft te missen! Ook de start van huurwoningen wordt daarin aangekondigd. Of volg de ontwikkelingen van Hof van Holland op Facebook!

Center Square

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media