LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

In 2025 woont ruim een vijfde van alle inwoners van Nijmegen in de Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. De Waalsprong bouwt aan duurzaamheid, niet alleen voor nu, ook voor de toekomst. Dus kiezen voor de Waalsprong, is kiezen voor comfortabel en toekomstbestendig wonen in een prettige leefomgeving. Ook nu al. De Waalsprong: Het leeft hier!

 

campagnebeeld het leeft hier

 

Drie woonkernen

De Waalsprong kenmerkt zich door drie woonkernen, elk met een eigen identiteit en woonsferen. Wonen in een groene omgeving, doe je in Oosterhout. In de nieuwste woonbuurt  Z uiderveld wordt nu volop gebouwd, en binnenkort start de woninbouw in de nieuwe wijk Woenderskamp. Maar er wordt op meer plekken gebouwd; ontdek het gevarieerde woningaanbod!

 

Bewoners van Lent en Oosterhout kunnen nu al gebruik maken van bijvoorbeeld diverse voorzieningen voor bijvoorbeeld basisonderwijs, sport en de dagelijkse boodschappen. Voor de Waalsprong geldt: wonen en recreëren in een groene omgeving, met de Betuwe in de achtertuin.

 

Binnenkort komt daar nog het levendige Hof van Holland bij, waarin wonen gecombineerd wordt met winkels en voorzieningen gelegen aan het bijzondere rivierenlandschap van de Waal. In het levendige 'Hart van de Waalsprong' treft u straks alle voorzieningen die u in een moderne wijk kunt verwachten.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ontwikkelingen in de Waalsprong? Bezoek dan het Wooninformatiecentrum Waalsprong of mail uw vraag naar wic@waalsprong.nl. Of abonneer u op onze digitale nieuwsbrief Waalsprong Actueel, zodat u op de hoogte blijft van het woningaanbod in deze gebieden.

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media