LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

fietsen en wandelen

 

Wilt u de Waalsprong eens op een andere manier ontdekken? Spring dan op de fiets of maak een mooie wandeling in de prachtige omgeving!

 

We hebben alvast een paar leuke routes voor u verzameld:

 

 • Wandelkaart Rivierpark (4,5 km, 6 km of 8 km)
  Een gloednieuwe route van de gemeente Nijmegen, met extra informatie over en het Rivierpark. Tip: bezoek ook de Expo bij Café de Zon.
   
 • Nieuw Nijmeegs Hartlopen (6,5 km)
  Een route die nieuw en oud verbindt. Kijk op de kaart naar de gelopen route, en je ziet het hart verschijnen! 
   
 • Ommetje Lent (4,1 km)
  Ommetje Lent is een kleine wandeling van 45 tot 50 minuten door de wijk. Wandelingen langs culturele, historische en natuurlijke bijzonderheden die zoveel mogelijk langs onverwachte paden lopen. Van KunstVeld tot tuindersgebied. 
   
 • Ommetje Oosterhout (5,0 km)
  Dit ommetje loopt door nieuwOosterhout (gemeente Nijmegen), oud Oosterhout (gemeente Overbetuwe) en brengt u op de plaats waar vroeger een deel van Oosterhout lag. Met veel groen en water onderweg.
   
 • Hof van HollandArt
  In de omgeving van Hof van Holland vindt u diverse kunstwerken De werken geven een tijdelijke invulling aan het gebied Hof van Holland (in het kader van placemaking). Hoewel er niet echt sprake meer is van een route, kunt heerlijk genieten van de bijzondere omgeving en de kunstinstallaties in het landschap. 
   
 • Park Lingezegen (38 km)
  Gelegen tussen Arnhem en Nijmegen vind u een 1700 hectare groot landschapspark, Park Lingezegen. Deze fietsroute neemt u mee door dit park, waar mens en natuur in harmonie met elkaar samenleven. Onderweg komt u onverwacht mooie plekjes tegen zoals lanen met hoge bomen, stukjes bos en natuurlijk rivier de Linge.
   
 • Klompenpad: het Zeegsepad (6 km)
  Ontdek het mooie buitengebied van Ressen, aan de noordoostzijde van de Waalsprong. Wandelen langs zegen, eeuwenoude bouwwerken, door weilanden, boomgaarden en over historische paden. U kunt op verschillende plekken starten, waaronder op Station Nijmegen-Lent, het Keizer Augustusplein of Landwinkel de Woerdt. Klompen aan, rugzak op en gaan!
   
 • Wandelingen Spiegelwaal
  Geniet van Waal, uiterwaarden, Rivierpark en Spiegelwaal. 
   
 • Oosterhoutse Waarden
  De struinroutes in de Oosterhoutse Waarden zijn geen vastgestelde wandelroutes, het begin en eindpunt is duidelijk, daartussen bepaalt ieder zijn eigen weg.

Deze routes zijn voor u verzameld als tips om de Waalsprong en haar omgeving te verkennen. Het gebied is voortdurend in ontwikkeling. Dat kan gevolgen hebben voor de actualiteit van de hier weergegeven routes. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat deze routes compleet/toegankelijk zijn, u kunt geen rechten ontlenen aan deze weergave. Wij hopen op uw begrip! 

 

Weet u een mooie route in de omgeving van de Waalsprong? Laat het ons weten

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media