LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Contact met de gemeente Nijmegen


De gemeente Nijmegen is te bereiken via het centrale telefoonnummer 14024. In de Stadswinkel, Mariƫnburg 30 in Nijmegen, kunt u alleen op afspraak terecht.


Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur, do 09.00-20.00 uur.


Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op deze pagina.


U kunt hier terecht met uw vragen over gemeentelijke producten, de gemeentelijke organisatie, het bestuur, plannen, projecten en voorzieningen in de stad. U kunt hier ook de stukken inzien die wettelijk ter inzage moeten liggen.

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Contact met team Waalsprong

 

Wij ontvangen u graag in ons Waalsprong Informatiecentrum! Hier vindt u alle informatie over huren, kopen en zelfbouw in de Waalsprong onder één dak. U kunt hier de wijk beleven, letterlijk en figuurlijk. De diverse ontwikkelaars en woningbouwcorporaties presenteren hier hun nieuwste projecten en woningaanbod met uitgebreide documentatie. Ook kunt u hier terecht in de Kavelwinkel voor het actuele kavelaanbod voor zelfbouw. Kunnen wij uw vraag niet direct beantwoorden? Dan gaan zorgen wij ervoor dat uw vraag later per mail of telefonisch beantwoord wordt. Een grote maquette van de Waalsprong geeft u een duidelijk beeld van de ontwikkelingen. 

 

 

U kunt ons bezoeken op de volgende openingstijden:

 • dinsdag 13-17 uur 
 • woensdag 13-17 uur
  Op woensdag kunt u ook terecht voor advies van onze Kavelcoördinator - maak evt een afspraak via 06 3110 1193. 
 • vrijdag 13-17 uur 
 • zaterdag van 11 tot 15 uur

locatie Waalsprong Informatiecentrum - klik voor groter

Adres

Riet van Alebeekstraat 6

6663 RB  Lent
Telefoon: 024 - 3298701 

Kavelwinkel: 06-31101193

(klik op het kaartje voor een grotere afbeelding)

 

U vindt ons in het pand van de (tijdelijke) Aldi-winkel in Hof van Holland. Rechts van de ingang van de supermarkt vindt u onze ingang: er is parkeerruimte direct voor de deur. 

 

 

Lukt het niet om ons te bezoeken, dan kunt u natuurlijk ook op andere manieren contact met ons opnemen:  

 • Per e-mail
  U kunt ook per mail contact met ons opnemen via: 
 • Telefonisch                                                                                                                 
  Wij zijn telefonisch bereikbaar op openingstijden (zie boven) op telefoonnummer 024 329 8701.
   
 • Kavelwinkel Nijmegen
  De kavelwinkel is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-3110 1193. Op andere dagen kunt u uw vragen over zelfbouw en kavels mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavelcoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
   
 • Facebook Messenger
  Beschikt u over Facebook? Via onze pagina's over de Waalsprong, Stelt-Zuid, Woenderskamp, Hof van Holland, Grote Boel en Zuiderveld kunt u ons team via Messenger bereiken! 
   

 

Coronamaatregelen
Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM om verspreiding van corona tegen te gaan. Heeft u klachten die lijken op corona of bent u in contact geweest met iemand met corona? Blijf dan thuis en neem telefonisch, per mail, of online contact met ons op. 

In het Waalsprong Informatiecentrum zorgen wij voor extra hygiënemaatregelen en heeft u gelegenheid om bij binnenkomst uw handen te ontsmetten.

 

E-mail
U kunt uw vraag stellen door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

 

ContactformulierSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media