LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Contact met de gemeente Nijmegen


De gemeente Nijmegen is te bereiken via het centrale telefoonnummer 14024. In de Stadswinkel, Mariƫnburg 30 in Nijmegen, kunt u alleen op afspraak terecht.


Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur, do 09.00-20.00 uur.


Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op deze pagina.


U kunt hier terecht met uw vragen over gemeentelijke producten, de gemeentelijke organisatie, het bestuur, plannen, projecten en voorzieningen in de stad. U kunt hier ook de stukken inzien die wettelijk ter inzage moeten liggen.

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Contact met de Waalsprong

Tot 23 augustus geniet Team Waalsprong van de zomerweken. We zijn daarom even niet bereikbaar. De telefoon gaat even uit, ook de chatfunctie op de site is even uitgezet. Ook de Kavelwinkel Nijmegen is even niet bereikbaar. Heeft u vragen? Mail ze dan naar wic@waalsprong.nl. Wij lezen de mailbox weer vanaf 23 augustus.

 

Zijn er calamiteiten of treft u onveilige situaties aan? Neem dan contact op met de gemeente via de Meld- en Herstellijn; u leest er hier mee over. Gebruik voor zeer dringende meldingen niet de app of het formulier, maar bel tussen 9.00 en 17.00 uur telefoonnummer 14 024. Als uw melding niet kan wachten tot de volgende werkdag, kunt u ook 's avonds en in het weekend bellen.

 

 

Wij wensen u heerlijke zomerweken toe en staan vanaf 23 augustus weer voor u klaar!

 

 

 

Dit zijn onze contactmogelijkheden buiten de vakantieperiode:

 

Het Waalsprong Informatiecentrum en de Kavelwinkel Nijmegen zijn in verband met de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig gesloten. Wij werken vanuit huis verder, dus uw vragen hoeven niet te wachten. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Hieronder ziet u de mogelijkheden: 

 • Chat live met het Waalsprongteam! 
  U kunt live met ons chatten van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur. De chatfunctie vindt u rechtsonder in uw scherm, op de tijden dat de chat actief is. Klik aan, stel uw vraag, en u krijgt direct antwoord op uw vragen.  
 • Per e-mail
  U kunt ook per mail contact met ons opnemen via: 
 • Telefonisch                                                                                                                 
  Wij staan u telefonisch graag te woord van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 13.00 en 17.00 uur via 024-3298701
 • Kavelwinkel Nijmegen
  De kavelwinkel is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-31101193. Op andere dagen kunt u uw vragen over zelfbouw en kavels mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavelcoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Facebook Messenger
  Beschikt u over Facebook? Via onze pagina's over de Waalsprong, Stelt-Zuid, Woenderskamp, Hof van Holland, Grote Boel en Zuiderveld kunt u ons team via Messenger bereiken! 

Wij hopen u snel weer persoonlijk te kunnen begroeten!

 


 

Alle informatie

In het Waalsprong Informatiecentrum vindt u alle informatie over huren, kopen en zelfbouw in de Waalsprong onder één dak. U kunt hier de wijk beleven, letterlijk en figuurlijk. De diverse ontwikkelaars en woningbouwcorporaties presenteren hier hun nieuwste projecten en woningaanbod met uitgebreide documentatie. Ook kunt u hier terecht in de Kavelwinkel voor het actuele kavelaanbod voor zelfbouw.

 

Het Waalsprong Informatiecentrum is gevestigd bij de tijdelijke Aldi in Hof van Holland. Midden in het gebied met vele nieuwbouwontwikkelingen. 


Adres

Woenderskamp 103

6663 RA  Lent
Telefoon: 024 - 329 8701 

Kavelwinkel: 06-31101193

 

Onze reguliere openingstijden zijn:

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 13.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-17.00 uur

Vrijdag: 10.00-17.00 uur

Zaterdag: 10.00-13.00 uur

Zondag: gesloten

 

 

E-mail
U kunt uw vraag ook via de mail stellen. Dat doet u door

onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

ContactformulierSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media