LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werk in uitvoering

In een nieuwbouwwijk waar nog volop wordt gebouwd, komt het voor dat een weg of fietspad tijdelijk wordt afgesloten en auto’s of fietsers worden omgeleid. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over werkzaamheden.  Voor werkzaamheden in Nijmegen kijkt u op de site van de gemeente Nijmegen.

 

 

RijnWaalpad ter hoogte van Lentse Plas

Oktober 2021
Het RijnWaalpad wordt - ter hoogte van de Lentse Plas - afgesloten vanaf 11 oktober tot en met uiterlijk 19 november. Er worden omleidingen aangegeven voor fietsers én wandelaars.  Zie nieuwsbericht

Italiëstraat - Woenderskamp

 

Italiƫstraat Woenderskamp

Bij Hof van Holland / Dijkzone / Woenderskamp wordt op dit moment nog volop gebouwd, hierdoor moet er veel bouwverkeer over de kruising Italiëstraat / Graaf Alardsingel. Voor de veiligheid zorgt de gemeente ervoor dat het woon/werkverkeer en het bouwverkeer van elkaar gescheiden blijven.


Dit betekent dat de Italiëstraat voorlopig is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer langs de Properziastraat tot aan de rotonde. Bewoners van het appartementencomplex van Talis kunnen met de auto via de Griftdijk-Noord hun woning bereiken.


Er zal wel een doorgang zijn voor voetgangers en fietsers, deze kunnen via de Italiëstraat door naar de Graaf Alardsingel waar bij de verkeerslichten een oversteekplaats is.
De verwachting is dat de Italiëstraat eind 2021 open kan voor al het verkeer. Op het kaartje ziet u waar de afsluiting komt.

 

Voorbereidingen bouw woningen op de Lentse Plas


Op de Lentse Plas realiseert ontwikkelaar Balance d'eau 27 drijvende woningen. In het najaar van 2020 is de bouw gestart van de woningen. Deze werkzaamheden staan hieronder beschreven.

 

De kruising met de Prins Mauritssingel, waar tot voor kort de bouwplaats van Boskalis was, wordt gebruikt als toegang voor het bouwverkeer. Het bouwverkeer rijdt dan over een deel van het huidige fietspad dat aansluit op het RijnWaalpad.

 

Balance d’eau heeft een bouwterrein ingericht aan de oostzijde van het RijnWaalpad (zie onderstaande kaart). Op het bouwterrein worden alle 27 woningen gebouwd. Het RijnWaalpad blijft gedurende de bouw beschikbaar voor fietsers. Er worden maatregelen getroffen om het bouwverkeer veilig het fietspad te kunnen laten kruisen. Fietsers houden hier voorrang. De toegangsweg vanuit de Edith Piafstraat op het RijnWaalpad wordt met de start bouw opnieuw afgesloten tot eind 2022.

 

Aanvulling oktober 2021: 
Het RijnWaalpad wordt - ter hoogte van de Lentse Plas - afgesloten vanaf 11 oktober tot en met uiterlijk 19 november. Er worden omleidingen aangegeven voor fietsers én wandelaars. Zie nieuwsbericht. 

 

 

werkzaamheden drijvende woningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bouwwerkzaamheden de Stelt-Zuid

Het bouwverkeer voor de bouw van projecten in de Stelt-Zuid vindt via verschillende aangewezen routes zijn weg naar de bouwplaats. Bouwverkeer voor de school rijdt op de heenweg via de route Prins Mauritssingel - Vrouwe Udasingel - Turennesingel – Steltsestraat (oosten rotonde Turennesingel) naar de Stelt-Zuid.

 

Het bouwverkeer van de verschillende ontwikkelaars zal grotendeels via de Turennesingel de Stelt-Zuid bereiken, maar het kan voorkomen dat zij ook de route nemen via de Steltsestraat. Op de terugweg volgt het bouwverkeer de Turennesingel naar de Prins Mauritssingel. De route van ziet u op onderstaande kaart (klik op de kaart voor een grotere weergave). 

route bouwverkeer

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media