LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werk in uitvoering

In een nieuwbouwwijk waar nog volop wordt gebouwd, komt het voor dat een weg of fietspad tijdelijk wordt afgesloten en auto’s of fietsers worden omgeleid. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over werkzaamheden.  Voor werkzaamheden in Nijmegen kijkt u op de site van de gemeente Nijmegen.

 

 

RijnWaalpad ter hoogte van Lentse Plas

April 2022

Het RijnWaalpad zal vanaf 25 april t/m 6 mei afgesloten zijn ter hoogte van de Zwarteweg en van 2 mei t/m 25 mei afgesloten zijn ter hoogte van de Lentse Plas. Dit geldt voor zowel fietsers als voetgangers. Er is een omleidingsroute. De afsluiting is nodig om op een verkeersveilige manier werkzaamheden uit te kunnen voeren ten behoeve van de drijvende woningen aan de Lentse Plas en de bouw van bouwmarkt Hornbach.

 

Lees meer

 

 

Afsluiting Griftdijk ter hoogte van Zuiderveld

25 april tm 22 mei 2022

Vanaf 25 april worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Griftdijk, bij de inrit van Op de Set, tussen rotonde Keizer Hendrik VI-singel en Stationsstraat. Er wordt een veilige aansluiting gemaakt voor auto’s, fietsers en voetgangers voor de wijk Zuiderveld. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is van 25 april tot en met 22 mei de Griftdijk tussen de Keizer Hendrik VI-singel en de Stationsstraat afgesloten. Hulpdiensten zoals brandweer en ambulance kunnen er wel gewoon langs. Ook de bus kan het werk passeren. Er worden verkeersbegeleiders ingezet.

 

Gemotoriseerd verkeer en fietsers worden tijdens deze afsluiting omgeleid. De omleidingsroutes worden duidelijk aangegeven met bebording.

 

Lees meer

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media