LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werk in uitvoering

In een nieuwbouwwijk waar nog volop wordt gebouwd, komt het voor dat een weg of fietspad tijdelijk wordt afgesloten en auto’s of fietsers worden omgeleid. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over werkzaamheden.  Voor werkzaamheden in Nijmegen kijkt u op de site van de gemeente Nijmegen.

 

Voorbereidingen bouw woningen op de Lentse Plas. 
Op de Lentse Plas realiseert ontwikkelaar Balance d'eau 27 drijvende woningen. In augustus / begin september start de bouw van de eerste negen woningen. Ter  voorbereiding op de bouw wordt een aantal werkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden staan hieronder beschreven.

 

Vanaf juni 2020

De kruising met de Prins Mauritssingel, waar tot voor kort de bouwplaats van Boskalis was, wordt gebruikt als toegang voor het bouwverkeer. Het bouwverkeer rijdt dan over een deel van het huidige fietspad dat aansluit op het RijnWaalpad. In juni wordt gestart met het inrichten van het fietspad voor bouwverkeer. Voor de veiligheid van het fietsverkeer sluiten we dit fietspad tijdens de werkzaamheden voor fietsers af bij de Edith Piafstraat.

 

Vanaf juni / juli 2020 
Nutsvoorzieningen worden aangebracht langs het RijnWaalpad. Het RijnWaalpad blijft beschikbaar tijdens de werkzaamheden. 

 

Vanaf augustus / september 2020 

Balance d’eau start met de aanleg van het bouwterrein aan de oostzijde van het RijnWaalpad (zie onderstaande kaart). Op het bouwterrein worden alle 27 woningen gebouwd. Het RijnWaalpad blijft gedurende de bouw beschikbaar voor fietsers. Er worden maatregelen getroffen om het bouwverkeer veilig het fietspad te kunnen laten kruisen. Fietsers houden hier voorrang. De toegangsweg vanuit de Edith Piafstraat op het RijnWaalpad wordt met de start bouw opnieuw afgesloten tot eind 2022.

 

werkzaamheden drijvende woningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bouwwerkzaamheden de Stelt-Zuid

Het bouwverkeer voor de bouw van projecten in de Stelt-Zuid vindt via verschillende aangewezen routes zijn weg naar de bouwplaats. Bouwverkeer voor de gymzaal rijdt op de heenweg via de route Prins Mauritssingel - Vrouwe Udasingel - Turennesingel – Steltsestraat (oosten rotonde Turennesingel) naar de Stelt-Zuid.

 

Het bouwverkeer van de verschillende ontwikkelaars zal grotendeels via de Turennesingel de Stelt-Zuid bereiken, maar het kan voorkomen dat zij ook de route nemen via de Steltsestraat. Op de terugweg volgt het bouwverkeer de Turennesingel naar de Prins Mauritssingel. De route van ziet u op onderstaande kaart (klik op de kaart voor een grotere weergave). 

route bouwverkeer

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media