LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Winkels

 

In de Waalsprong kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht in de wijk zelf. Zowel Oosterhout als Lent beschikken over hun eigen buurtsupermarkt. Er zijn ook diverse kleinere winkels te vinden.  En voor de toekomst, als de Waalsprong nog verder gegroeid is, wordt gewerkt aan een centrumgebied voor de Waalsprong, met winkels, bedrijvigheid en uitgaansgelegenheden. 


Buurtwinkelcentrum Oosterhout
Aan de Jonagoldstraat is een Albert Heijn, met daarbij een aantal kleine winkels. Er is een apotheek, een cafetaria en een drogisterij. In de directe omgeving zijn ook verschillende kappers gevestigd.


Buurtwinkelcentrum Lent
Onder het appartementencomplex aan de Frankrijkstraat is sinds november 2013 op de begane grond de supermarkt Jan Linders gevestigd. Er is tevens een lunchroom en Buurtstation. In dat laatste werken straks negen welzijn- en gezondheidsorganisaties samen, waaronder de thuiszorg en maatschappelijk werk. 

 

Hof van Holland

In dit nieuwe hart van de Waalsprong komen straks voorzieningen en winkels waar alle bewoners van de Waalsprong van kunnen profiteren. Het wordt een levendig gebied, waar wonen, booschappen doen, werken en ontmoeting gecombineerd worden in een stedelijke setting. U leest er hier meer over.
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media