LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Winkels

 

In de Waalsprong kunt u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht in de wijk zelf. Zowel Oosterhout als Lent beschikken over hun eigen buurtsupermarkt. Er zijn ook diverse kleinere winkels te vinden. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de komst van het centrumgebied in Hof van Holland.


Buurtwinkelcentrum Oosterhout
Aan de Jonagoldstraat ligt een Albert Heijn en een aantal kleinere winkels. Zo is er een apotheek, cafetaria, drogisterij en PostNL-punt. Daarnaast kan je er terecht bij de kapper of bloemist. Vers brood in de ochtend? Ook dat kan bij de bakker mét lunchroom en ijsbar.


Buurtwinkelcentrum Lent
Op de begane grond van het appartementencomplex aan de Frankrijkstraat, bevindt zich een Jan Linders supermarkt met een ruim assortiment. In de Jan Linders is ook een PostNL pakketpunt gevestigd. In het complex is ook nog een cafetaria en een kapper gehuisvest. Elke woensdag is de markt te vinden op de parkeerplaats aan de Frankrijkstraat met onder andere vis, vers fruit en groenten.

 

Hof van Holland

In dit nieuwe Hart van de Waalsprong komen straks voorzieningen en winkels waar alle bewoners van de Waalsprong van kunnen profiteren. Het wordt een levendig gebied, waar wonen, booschappen doen, werken en ontmoeting gecombineerd worden in een stedelijke setting.
 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media