LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Voorzieningenhart

 

De Waalsprong kent twee centra met voorzieningen:

Voorzieningenhart De Ster (Lent)
De Ster is een sociale, culturele en sportieve ontmoetingsplek voor de wijk. In dit voorzieningenhart is Het Talent gevestigd, één van de openbare basisscholen in Lent. U treft er tevens kinderdagopvang en buitenschoolse opvang aan. In de diverse zalen is van alles te doen; van peuterdans tot sportvereniging, van karate tot yoga. Na afloop kunt u in het café terecht voor een kop koffie of een glas wijn.


 

Voorzieningenhart De Klif (Oosterhout)
In De Klif is een multifunctioneel centrum en ontmoetingsplek voor de wijk. De Klif biedt ook ruimte aan basisschool De Oversteek, de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid en kinderopvang. Op het gebied van gezondheidszorg treft u er de GGD Nijmegen en het NIM. In de theaterzaal zijn regelmatig voorstellingen; van kindervoorstelling tot cabaret. En ook in de andere zalen zijn diverse activiteiten; of u nu wilt judoën, basketballen of turnen, u kunt er voor in de sportzaal terecht. De Lindenberg organiseert diverse creatieve cursussen, of zing eens mee in het wijkkoor! Er is voor iedereen iets te doen. En ook hier geniet u nog eens rustig na met een kop koffie of wijntje in het gezellige wijkcafé.
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media