LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Sport

 

In de Waalsprong kunt u op verschillende plekken terecht voor een gezond uurtje inspanning. Van buitenfitness tot voetbalvereniging. En naast de diverse sportverenigingen en sportcentra is het natuurlijk heerlijk fietsen en wandelen op de dijken aan de Waal en straks in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.


Nieuw Balveren (Oosterhout)
In het gloednieuwe sportpark Nieuw Balveren kan iedere sportieveling zijn hart ophalen. OSC, een voetbalclub voor jong en oud, heeft er haar thuisbasis. Daarnaast is er een hardlooproute met ChampionChip-ondersteuning en kun je over de hele route los gaan op de buitenfitness-apparaten.

 

De Klif (Oosterhout)
Voorzieningenhart De Klif beschikt over een ruime sporthal. Wijkbewoners kunnen er terecht voor turnen, volleybal, aikido, judo en basketbal, maar ook bijvoorbeeld streetdance of kleuterdans!
 

De Spil (Lent)
In de sporthal in het dorp van Lent is plaats voor zaalsporten, zoals volleybal, badminton en trainingen in verschillende anders sporten. De ruimte wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld de carnavalsfeesten in Lent.


Sportpark Vossenpels (Lent)
Op Sportpark Vossenpels kun je lijf én hersenen trainen: naast voetbalvereniging DVOL en de Lentse Lawn tennisvereniging vindt ook de damclub er haar huisbasis. 

 

Sporthal De Triangel (Lent)
In het najaar van 2013 is De Triangel in gebruik genomen door het naastgelegen Citadel College. Daarnaast bieden particuliere sportinstellingen er hun diensten aan.
 

De Ster (Lent)
Voorzieningenhart De Ster biedt in haar sporthal onder andere ballet, karate, (kinder)dans en yoga, buikdans en turnen aan.
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media