LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Infrastructuur

 

Prettig wonen is meer dan een mooie woning en een fraaie tuin. Goede infrastructuur en bereikbaarheid is onmisbaar in een wijk als deze. In de Waalsprong is veel aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijke vormen van vervoer. Een aantal hoofdwegen brengen u snel naar de uitvalswegen en de snelweg. Natuurlijk bent u met de fiets of bus in veel gevallen ook snel op plaats van bestemming.


Openbaar vervoer
Het streekvervoer, een P+R, een NS-station Nijmegen-Lent en de Waalsprinter brengen u niet alleen in 5 minuten naar het centrum, ook heeft u prima aansluitingen en vervoer naar de omliggende dorpen en steden.
 

Fiets
Een nieuwe wijk waarin veel aandacht is voor een netwerk van fietspaden. In de Waalsprong is een deel ervan al gerealiseerd. In 2011 startte de aanleg van het Rijnwaalpad door de Waalsprong. Deze fietsroute verbindt de Rijnkade in Arnhem in 40 minuten met de Waalkade in Nijmegen. Naast regionale fietsverbindingen is de wijk natuurlijk voorzien van veel fietspaden. Met de nieuwe fietsbrug de Snelbinder bent u snel in het centrum van Nijmegen.
 

Auto
De bereikbaarheid van alle buurten in de Waalsprong is prima. Met een goede aansluiting, al dan niet via het Keizer Augustusplein (Ovatonde), op de Prins Mauritssingel, A325 en A15 bent u snel op plaats van bestemming. De doorstroming van dit belangrijke gebied staat voorop. Met het ingebruik nemen van de tweede stadsbrug De Oversteek is de bereikbaarheid van het centrum nog beter geworden.

 

 

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media