LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Glasvezel

 

De meeste woningen die op dit moment*  in aanbouw zijn, krijgen standaard een glasvezelaansluiting. Er wordt een glasvezelmodem in de meterkast geplaatst en de nieuwe bewoners hoeven alleen maar een abonnement te nemen bij een provider naar keuze die zijn diensten via het glasvezelnetwerk aanbiedt. Op www.eindelijkglasvezel.nl kunt u checken welke providers actief zijn op glasvezel in uw postcodegebied.
 

Verder wordt gewerkt aan uitbreiding van het glasvezelnetwerk in de reeds bestaande wijken, op basis van belangstelling van de bewoners. Zo is in de wijk Oosterhout het initiatief 'Waalglas' gestart, waarin bewoners inventariseren wie mee wil doen om glasvezel naar de wijk te brengen. Kijk voor meer informatie op www.glasvezel.nl.
 

 

* een uitzondering vormen de woningen in Het Nijland in de wijk Oosterhout. De glasvezelbeheerder kiest er voor om deze wijk pas te 'beglazen' als er ook voldoende belangstelling is in de nabijgelegen buurten 'De Boomgaard' en 'de Elten'.

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media