LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gezondheidszorg

 

De gezondheidszorg in de Waalsprong is ingesteld op de groei van het stadsdeel. Een huisarts, tandarts, het consultatiebureau of andere zorgaanbieders, ze zijn altijd dichtbij.


Thermion (Lent)
In het Academisch Gezondheidscentrum dat gevestigd is in Thermion vindt u de huisartsenpraktijk van Lent, die een uitgebreide samenwerking heeft met UMC St Radboud. Er zijn tal van eerstelijns gezondheidspraktijken aanwezig, zoals fysiotherapie, een apotheek, psychologen, Mensendieck- en Cesartherapie, ZZG. Ook de Jeugdtandarts vindt u hier!


Medisch cluster Oosterhout
In de monumentale panden van Landgoed Oosterhout heeft de huisartsenpraktijk een goede samenwerking met onder andere fysio- en Cesartherapeut, logopedist, verloskundige, diëtiste, kinderpsycholoog, maatschappelijk werk, podoloog en ergotherapeut.

 

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, poli Waalsprong
Het CWZ heeft in de Waalsprong een dependance, waarin al haar poliklinieken vertegenwoordigd zijn. Voor een afspraak met de specialist, bloed prikken of een röntgenfoto; het ziekenhuis is om de hoek.
U treft er tevens een bekkenfysiotherapeut, podotherapeut, orthopedische schoentechniek en een orthopedisch medisch speciaalzaak.

 

CWZ Waalsprong
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media