LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg in de Waalsprong is ingesteld op de groei van het stadsdeel. Een huisarts, tandarts, het consultatiebureau of andere zorgaanbieders, ze zijn altijd dichtbij.


Thermion (Lent)
In het Academisch Gezondheidscentrum dat gevestigd is in Thermion vindt u de huisartsenpraktijk van Lent, die een uitgebreide samenwerking heeft met UMC St Radboud. Er zijn tal van eerstelijns gezondheidspraktijken aanwezig, zoals fysiotherapie, een apotheek, psychologen, Mensendieck- en Cesartherapie, ZZG. Ook de Jeugdtandarts vindt u hier!

 

In het Thermion zijn ook het Sociaal Wijkteam en een vestiging van Stip gevestigd. Het Sociaal Wijkteam (onderdeel van gemeente Nijmegen) kan u ondersteunen bij vragen rondom wonen, welzijn en zorg. Het Sociaal Wijkteam is er voor iedereen die er tijdelijk niet meer uitkomt en hulp nodig heeft of voor mensen die zorgen hebben over anderen. Klik hier voor informatie. In een Stip kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld wonen, inkomen, formulieren, zorg en opvoeding. En u kunt er informatie krijgen over de wijk. Klik hier voor meer informatie over Stip.


ONS Gezondheidserf
In de monumentale panden van Landgoed Oosterhout heeft de huisartsenpraktijk een goede samenwerking met onder andere fysio- en Cesartherapeut, logopedist, verloskundige, diëtiste, kinderpsycholoog, maatschappelijk werk, podoloog en ergotherapeut.

 

Tandartspraktijk Oosterhout 

Tandartspraktijk Oosterhout is een kleinschalige praktijk, waardoor zij een persoonlijke behandeling kunnen bieden. Naast tandheelkunde behandelingen kunt u hier onder andere terecht voor implantologie, kindertandheelkunde en kroon- en brugwerk. Tandartspraktijk Oosterhout gaat naar verwachting in 2020 verhuizen naar een nieuwbouwpraktijk. In deze praktijk komen zeven behandelkamers en ruimte voor aanvullende medische voorzieningen.De nieuwe praktijk krijgt een plek in de wijk Zuiderveld.

 

CWZ Waalsprong Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, poli Waalsprong
Het CWZ heeft in de Waalsprong een dependance, waarin al haar poliklinieken vertegenwoordigd zijn. Voor een afspraak met de specialist, bloed prikken of een röntgenfoto; het ziekenhuis is om de hoek.
U treft er tevens een bekkenfysiotherapeut, podotherapeut, orthopedische schoentechniek en een orthopedisch medisch speciaalzaak.

 

 

Nieuw Gezondheidsplein in Nijmegen Noord

Door de samenwerkende zorgaanbieders van Zorggroep Stielo wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw Gezondheidsplein in Hof van Holland. Het is de bedoeling dat het centrum eind 2021 haar deuren opent voor het publiek. Dan kunt u hier terecht voor onder andere een breed scala aan gezondheidsdiensten. Basis van het centrum is de huisartspraktijk, aangevuld met fysiotherapie, oefentherapie Cesar, kind- en jeugd psychotherapie, psychologie, verloskunde, verloskundige echografie, podotherapie, logopedie, tandheelkunde, laboratoriumonderzoek, diëtetiek, en natuurlijk is er straks een apotheek. Ook partijen als het sociaal wijkteam en thuiszorg werken mee in dit Gezondheidsplein.

Het Gezondheidsplein komt naast de nieuw te realiseren sporthal in Hof van Holland. Meer informatie over het Gezondheidsplein vindt u op deze site.

 

Gestart op tijdelijke locatie
In aanloop naar het nieuwe gezondheidscentrum is huisartsenpraktijk Bast en Van Damme al per 1 juni 2019 van start gegaan op een tijdelijke locatie in CWZ Waalsprong. Nieuwe bewoners van Grote Boel, Zuiderveld, Woenderskamp, Koudenhoek en Hof van Holland zijn welkom. Meer informatie over deze nieuwe praktijk vindt u hier.


 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media