LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Voorzieningen

 

De Waalsprong is straks een eigentijdse wijk met moderne voorzieningen waarin straks ruim 30.000 mensen wonen. Natuurlijk zijn goede voorzieningen erg belangrijk, waarbij de centrale gedachte is: ontwikkelen, ontspannen, ontmoeten.

 

Zo worden de speelplekken in de Waalsprong vrijwel altijd ingericht met behulp van inspraak van de omliggende bewoners: als er groen in een nieuwe wijk wordt opgeleverd, wordt samen met bewoners gekeken naar hoe de speelplekken worden vormgegeven. Met plek voor iedereen om te spelen en te ontmoeten: de allerkleinsten, de wat groteren, jongeren én de kinderen die bijzondere behoeftes hebben. Bekijk hierover ook eens het filmpje van NMGN Doet!

 

In onderstaande interactieve kaart zie je een overzicht van alle voorzieningen in de Waalsprong. Ook vind je er mooie 360 graden foto's die je een goed beeld geven van de Waalsprong. Ontdek de vele voorzieningen en kijk wat de Waalsprong jou te bieden heeft!

 

 
 
 

 


 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media