LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Organisatie Waalsprong

 

De gemeente Nijmegen is verantwoordelijk voor de uitvoering van de plannen in de Waalsprong. Het Ontwikkelingsbedrijf, een afdeling binnen de gemeente die zich bezig houdt met stedelijke ontwikkeling, doet dit met behulp van verschillende ontwikkelaars en corporaties, die grond afnemen voor het realiseren van woningen. Daarnaast zorgt de gemeente Nijmegen voor de aanleg van infrastructuur, groen en voorzieningen.

 

Wooninformatiecentrum Waalsprong

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Waalsprong? Dan bent u van harte welkom in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Binnen dit informatiecentrum is tevens de Kavelwinkel Nijmegen gevestigd, waar u meer informatie vindt over de mogelijkheden om zelf te bouwen in de Waalsprong én in overige delen van de stad.

 

Regulier beheer

De (delen van) wijken die al gereed zijn, vallen onder regulier beheer van de gemeente Nijmegen. Voor vragen of opmerkingen over de openbare ruimte - ook als die nog niet helemaal gereed is omdat er in de wijk nog bouwactiviteiten zijn - kunt u terecht bij de Meld- en Herstellijn van de gemeente Nijmegen, telefoon 024 329 2329, via  de website of via de app die u gratis kunt installeren op uw mobiel via de Apple Store of Google Play. 

Voor andere vragen over de wijk kunt u terecht bij de afdeling Wijkmanagement of Wijkbeheer. U kunt hen bereiken via het speciale telefoonnummer 14024.

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media