LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Organisatie Waalsprong

 

De gemeente Nijmegen is verantwoordelijk voor de uitvoering van de plannen in de Waalsprong. De afdeling Stadsontwikkeling binnen de gemeente die zich bezig houdt met stedelijke ontwikkeling, doet dit met behulp van verschillende ontwikkelaars en corporaties. De ontwikkelaars en corporaties nemen grond af voor het realiseren van woningen. De gemeente zorgt voor de aanleg van infrastructuur, groen en voorzieningen.

 

Wooninformatiecentrum Waalsprong

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Waalsprong? Dan bent u van harte welkom in het Waalsprong Informatiecentrum. Binnen dit informatiecentrum is tevens de Kavelwinkel Nijmegen gevestigd, waar u meer informatie vindt over de mogelijkheden om zelf te bouwen in de Waalsprong én in overige delen van de stad.

 

Regulier beheer

De wijken die al gereed zijn, vallen onder regulier beheer van de gemeente Nijmegen. Voor vragen of opmerkingen over de openbare ruimte - ook als die nog niet helemaal gereed is omdat er in de wijk nog bouwactiviteiten zijn - kunt u een Meld&Herstel melding maken via de gemeente Nijmegen. U kunt ook de gratis app downloaden via de Apple Store of Play Store. 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media