LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zomerprogrammering Nijmegen Noord

Woensdag 27 Juli 2022 | reacties 0

 

Beste ouder(s)/verzorger(s) van kinderen uit Nijmegen Noord,

 

Uw kind kan deze zomer (gratis) allerlei sporten ervaren in de wijk i.s.m. verschillende sportaanbieders uit Nijmegen Noord en deelnemen aan tal van leuke activiteiten georganiseerd door kinder- & jongerenwerk van Bindkracht 10.

 

Uw kind kan deze zomer allerlei sporten uitproberen

In juli en augustus organiseren de buurtsportcoaches uit Noord namelijk het vakantie wijksportprogramma voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Wilt uw kind alvast kennis maken met verschillende sporten, weet uw kind nog niet zo goed welke sport nou écht bij hem of haar past? Of zit hij of zij al bij een vereniging, maar wil eens een andere sport uitproberen? Uw kind kan allerlei sporten gratis komen ervaren zoals tennis, voetbal, dans, floorball & badminton.

 

U kunt uw kind gratis aanmelden voor één of meerdere sporten

Aanmelden kan door een mail te sturen naar het volgende e-mailadres: noordsport@nijmegen.nl o.v.v. naam, leeftijd, datum en tijdstip activiteit of kijk voor meer informatie op onze website www.nijmegen.nl/zomersport
 

Hier staat ook een omschrijving van de sporten, de locaties, data en tijden. Er geldt een maximum aantal kinderen per sport dus vol = vol. Doen jullie mee?

 

Uw kind kan deze zomer deelnemen aan allerlei leuke activiteiten
Ook Bindkracht10 organiseert deze zomer tal van leuke & uitdagende activiteiten in de wijk. Zie voor de totale programmering het overzicht in de bijlage. Daarnaast kun je dit jaar ‘Op stap met het kinderwerk’, waarbij kinderen onder begeleiding van Kinderwerker Menno een dagje op stap gaan. Het bezoeken van een museum, een leuke activiteit ondernemen of samen zwemmen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het gaat vooral om het hebben van een leuke dag. Deze activiteit is speciaal voor kinderen die NIET op zomervakantie gaan en behoefte hebben aan contact met andere kinderen, en er even tussenuit willen.

 

U kunt uw kind gratis aanmelden voor één of meerdere activiteiten

Aanmelden kan door een mail te sturen naar het volgende e-mailadres: menno.vandergeugten@bindkracht10.nl o.v.v. naam, leeftijd , datum en tijdstip activiteit.
Doen jullie mee?


 

We hopen uw zoon/dochter te zien tijdens een van de activiteiten en wensen u een prachtige zomer toe!
 

Met vriendelijke groet,
                                                                                             
Menno van der Geugten                                             Gebiedsteam Noord (Linda-Coen-Ron-Freek)

Bindkracht10 Kinderwerker                                       Sportbedrijf Gemeente NijmegenZomerprogrammering Nijmegen Noord    

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media