LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zomerfestival over landschap in Park Lingezegen

Maandag 12 Mei 2014 | reacties 0
banner-logo-treinnale

Deze zomer vindt tussen Arnhem en Nijmegen de Landschapstriënnale plaats. Van 25 mei tot en met 21 september is er een afwisselend programma met theater, exposities, excursies en andere activiteiten over het Nederlandse landschap en parken. Middelpunt zijn prachtige buitenlocaties in het grote nieuwe landschapspark Park Lingezegen.

 

De Landschapstriënnale is een driejaarlijks evenement over landschap en parken, kunst en cultuur. Doel is om mensen het landschap te laten beleven als een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. 


Op het programma staan maar liefst acht tentoonstellingen over het Nederlandse landschap, in karakteristieke boerderijen en in de open lucht. Ze laten zien hoe parken en landschappen zich de afgelopen decennia hebben ontwikkeld en wie daaraan hebben gewerkt. Er is ook theater en muziek op locatie. Zo speelt De Plaats het stuk De Kersentuin van Tsjechov in een boomgaard, zijn er intieme muzikale MudBoot Sessions en is er de theaterbustour Halte Lingezegen vol verrassingen in en buiten de bus. Ook voor kinderen is er veel te beleven, zij bouwen zelf mee aan het landschap op drie locaties in de 'Plekkenmakerij' van Staatsbosbeheer. Daarnaast zijn er excursies, een midzomerdiner, een survivalrun en nog veel meer. Het programma is te vinden op www.landschapstriennale.nl.


De Landschapstriënnale in Lingezegen is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals die zich bezig houden met landschap. Voor hen is er een Academie-programma met debat, ontwerpsessies, studiedagen en summerschools.

 

Bron: persbericht Park Lingezegen, april 2014.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media