LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zomerfeesten op #HabanaInDeWaalsprong

Maandag 18 Juli 2011 | reacties 0
658090pagina1

Tweet4mobiccino
#Zomerfeesten vier je op #Habana! Dinsdagavond een lekkere mobiccino voor eerste 100 RTs met #HabanaInDeWaalsprong

 

Heb je bovenstaande tweet geRT’d? Kom dan dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur naar De Markies op Habana en maak je bekend met je twitternaam bij de medewerker van de Waalsprong, bij telefoon 25. Dan krijg je een muntje voor zo’n overheerlijke warme mobiccino! Geniet ervan tijdens Eva Almagor, Clemens van de Ven of Tuxedo Buck. Of kijk nippend aan het hete schuim toe hoe Heinz baut. Ben je een late koffiedrinker? Neem dan een slokje tussen de ooooh’s en aaaah’s door bij het vuurwerkspektakel boven de Waal om 22.30 uur.

 

Stuur een gratis ansichtkaart
Kijk op habana.nu , twitter je suf, en niet te vergeten: stuur gratis een échte ansichtkaart (zo'n ouderwetse analoge) met vierdaagsegroeten uit de Waalsprong. Je kunt een foto van je eigen vierdaagse(feesten)moment uploaden of kiezen uit de vaste collectie foto’s, waarin Habana natuurlijk niet ontbreekt. Klik op de banner op onze homepage !

 

Maak de Waalsprong per pont
Habana bezoek je in stijl door een ware oversteek over de rivier te maken met het pontje. De pont vaart elke dag vanaf 14.00 tot sluit en verbindt de voet van de Waalbrug met het Lentse strand. Natuurlijk kun je Habana ook bereiken vanaf de Waalsprongzijde. Kom lopend, met de fiets of de auto: er is een parkeerterrein voor 900 auto's ingericht. 

 

Wonen zoals jij dat wilt, feesten zoals jij dat wilt. De Waalsprong wenst alle bezoekers veel plezier!
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media