LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zomeractiviteiten in de Waalsprong

Maandag 13 Juli 2020 | reacties 0
bord-ijsjes-liz

Het is een andere zomer dan normaal, maar ook nu is er genoeg te beleven in de Waalsprong. Bij warm weer een verfrissende duik nemen in de Spiegelwaal of een ronde wanden of fietsen door Park Lingezegen? Hieronder hebben wij een aantal tips op een rij gezet, zodat je je in ieder geval niet hoeft te vervelen deze zomer. 

 

Kidsproof Nijmegen
Op de website van Kidsproof vind je de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, speciale winkels voor kinderen, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, clubjes en workshops in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen.

Heb je een keer niks te doen? Check de website van Kidsproof en je hebt vast zo een leuke activiteit gevonden in regio Nijmegen!

 

Neem een verfrissende duik, maar doe dat veilig!
Nu de temperaturen in de zomer weer lekker oplopen is het tijd om verkoeling te zoeken. Op een heerlijke zomerse dag kan je een verfrissende duik nemen in bijvoorbeeld de Lentse Plas, neem een lekkere lunch erbij van het nieuwe Grand Café Moeke en geniet! Ook kun je afkoelen in de Spiegelwaal.

 

Maar let wel op: in juni kregen we meldingen van mensen die vanaf de bruggen en het gemaal in de Lentse Plas sprongen. Dit is gevaarlijk: het gemaal kan automatisch starten. Ook staat het water laag, waardoor de bodem dichterbij is dan je denkt. En niet onbelangrijk: het is verboden om het gemaal te beklimmen. Koel dus vooral lekker af, maar spring niet van bruggen en gemalen! Klik hier om alles te lezen over veilig zwemmen. 

 

Vakantiewijksportprogramma
Van 13 juli tot en met 6 augustus is er een vakantiewijksportprogramma in de Waalsprong. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kunnen meedoen aan verschillende sporten. Gaat jouw kind liever voetballen, badmintonnen of misschien wel judo of bootcampen? Er zijn verschillende sporten waar je aan mee kunt doen! Aanmelden of het gehele programma bekijken? Dat doe je hier

 

Park Lingezegenlingezegen
In Park Lingezegen zijn verschillende prachtige wandelingen te maken. Dit kan je natuurlijk op eigen initiatief doen, maar ook onder begeleiding. Ga bijvoorbeeld mee met een struintocht door de stroomdalflora in de Klompenwaard, of ga mee met de Bevertocht die start in Bemmel. Bekijk hier het programma.

 

Liever op eigen initiatief Park Lingezegen bezoeken? Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes door het gebied, stop onderweg voor een hapje en drankje bij een van de vele eetgelegenheden. Of neem een stuk fruit uit de fruitautomaat! Maar ook kan je een nachtje weg boeken in een Bed&Breakfast, en bezoek dan meteen een van de kunstwerken of monumenten. Alle routes, eetgelegenheden en bezienswaardigheden vind je op de recreatiekaart van Park Lingezegen. 

 

Avond4daagse – Home edition

Dit jaar geen Avond4daagse Nijmegen-Noord zoals je die gewend bent, maar de ‘home edition’. Je vertrekt vanuit huis en maakt je eigen routes. Je loopt tussen 1 juni en 31 augustus vier dagen een route van 2,5 – 5 – 10 kilometer. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. Na vier dagen wandelen krijg je – net zoals ‘normaal’ – een medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben? Meer weten of meedoen? Klik hier.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media