LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw: ruimte voor je ultieme woondroom

Dinsdag 1 Maart 2016 | reacties 2
plassen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.  Tijdens de Woonbeurs Nijmegen op 5 maart in De Vereeniging kun je kennismaken met wel héél bijzonder kavelaanbod, in De Waaijer.

 

Het kavelaanbod van de Waalsprong wordt dit jaar gepresenteerd in de speciale Kavelstand Nijmegen. Je vind er het actuele aanbod, en meer informatie over locaties die op korte termijn in verkoop komen.

 

De Waaijer
De Waaijer is een groot natuur- en recreatiegebied tussen Lent en Oosterhout. Het is letterlijk de groene long van de Waalsprong. Op enkele plekken in dit unieke gebied wordt ruimte gemaakt voor woningbouw. Zo is er ruimte voor zelfbouw park Waaijenstein. Kavels aan de rand van de wijken in Oosterhout, bieden ruimte, rust en groen. In het Lentse deel van De Waaijer is ruimte voor het realiseren van je ultieme woondroom aan de oevers van de Zandse Plas. De start verkoop vindt nog dit jaar plaats. Laat je  tijdens de beurs al registreren als belangstellende!

 

 

Lentseveld

De gezellige wijk Lentseveld ademt de sfeer van het oude tuindorp Lent. Op de oude dorpslinten, die de verbinding vormen tussen oud en nieuw, zijn kavels beschikbaar. Je krijgt er alle ruimte om een woning te bouwen die voldoet aan alle persoonlijke ideeën en woonwensen.

 

 

Het Nijland

Het Nijland
Verborgen juweeltjes zijn de kavels in Het Nijland. In deze kleinschalig opgezette woonbuurt in Oosterhout spelen groen, ruimte en water een belangrijke rol. De wijk is al bijna gereed, binnenkort wordt de laatste projectmatige woningbouw gerealiseerd. Er zijn daarnaast nog enkele vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers die letterlijk willen wonen met de Betuwe als achtertuin.

 

 

Plant je Vlag
In Vossenpels in Lent is project  Plant je Vlag gerealiseerd, een prachtig voorbeeld van de invulling van vrije kavels. Regelvrij bouwen heeft geleid tot een hippe, gewilde wijk met bijzondere woonvormen. Zo’n 250 bewoners ontwierpen en bouwden daar zelf een huis, werkplek en ontmoetingsplek. De kavels zijn op verschillende manieren ingevuld en dit heeft geleid tot een diversiteit aan vrijstaande woningen, tweekappers, en rijwoningen. Er is nog een enkele kavel beschikbaar op deze unieke plek.

 

Kavelwinkel Nijmegen
Heb je zin om zelf je ultieme droomhuis te realiseren? Dan ben je harte welkom in de stand van in de Kavelwinkel Nijmegen op de Woonbeurs Nijmegen. Na de Woonbeurs  ben je van harte welkom in de Kavelwinkel zelf. Dit is gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Ben je nog onbekend met het zelfbouwproces, dan informeren we je graag in een vrijblijvend gesprek over het stappenplan voor zelfbouw. Maar een afspraak via kavelwinkel@nijmegen.nl of telefoon 024 329 8701.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Aimee (dinsdag 01 maart 2016)

Graag wil ik op de hoogte worden gehouden van de bouwkavels. Wij willen zelf bouwen naar zijn niet in de gelegenheid om za as bij de beurs aanwezig te zijn. Met vriendelijke groet, Gerdien Verhagen

Redactie Waalsprong (dinsdag 15 maart 2016)

Beste Gerdien, bedankt voor uw reactie. Als het goed is heeft een van onze informatrices van de kavelwinkel contact met u opgenomen. Voor vragen over de verkoop van bouwkavels kunt u ook een email sturen naar kavelwinkel@nijmegen.nl

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media