LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw: Oosterhout biedt ruimte

Maandag 5 December 2016 | reacties 0
zelfbouw-in-de-waalsprong

In Oosterhout is ruimte voor dorps wonen in een stedelijke omgeving, met alle voorzieningen om de hoek. Op twee locaties zijn bouwkavels beschikbaar. Op deze kavels kunt u binnen randvoorwaarden zelf met een architect en aannemer een huis ontwerpen en bouwen. Helemaal naar eigen wens en smaak.
 

Uw droomhuis midden in Park WaaijensteinWaaijenstein

In Park Waaijenstein, onderdeel van De Waaijer, het natuur- en recreatiegebied in de Waalsprong, zijn 14 royale kavels beschikbaar. De ligging van de kavels is uniek; het park tot in uw achtertuin, maar ook de dijk en de uiterwaarden van de Waal vindt u op steenworp afstand. Wonen in park Waaijenstein betekent wonen met veel groen, rust en ruimte. En met Landgoed Oosterhout van een heuse 21e eeuwse Baron om de hoek geeft dat wel aan dat wonen aan de Van Boetzelaerstraat wonen op stand is! De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 658 tot 977 m2. Prijzen vanaf € 300.000 incl. BTW.
 

Dorps wonen in Grote Boel

Aan de buitenrand van de nieuwe woonbuurt Grote Boel gelegen aan de historische Griftdijk, de oude weg tussen Lent en Elst, worden 8 ruime bouwpercelen aangeboden. Twee kavels liggen met hun achtertuin aan de Ressense Wal met uitzicht over de toekomstige Oosterhoutse Plas en de andere zes zijn gesitueerd aan de watersingel aan de oostzijde. De grootte van de vijf nog beschikbare kavels varieert kavels Grote Boelvan 453 tot 644 m2. U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in architectuur. Prijzen vanaf € 205.550 incl. BTW.
 

Heeft u interesse of wilt u meer weten over het zelf bouwen van een huis? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in de Kavelwinkel Nijmegen via 024-3298701 of kavelwinkel@nijmegen.nl.


Kijk voor meer informatie ook op waalsprong.nl/zelfbouw.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media