LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelf uw huis bouwen?

Dinsdag 21 November 2017 | reacties 0
bkvv-lofthome-nlst-05-beke-brinkman-21

 

Altijd al op uw eigen stuk grond het huis van uw dromen willen bouwen? Leef uw droom! In Nijmegen-Noord zijn verschillende kavellocaties voor zelfbouwers die een eigen stempel willen drukken op hun ideale droomhuis.

 

De omgeving is uniek. Dicht bij de stad die alles heeft, maar ook de rust en ruimte van de uiterwaarden van de Waal en Park Lingezegen op steenworp afstand. Landschapspark De Waaijer verbindt de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout met park Lingezegen, maar ook met het nieuwe rivierpark.kavels grote boel

 

De locaties
In De Waaijer zijn op twee locaties kavels te koop; aan de Zandse plas en in park Waaijenstein. De ruime kavels staan garant voor grote tuinen. Het omringende groen of weidse uitzicht over de plas vergroot die buitenruimte nog eens extra. Hét ultieme buiten wonen in alle rust en ruimte.
 

Ook in Grote Boel kunt u zelf uw woning bouwen. Kenmerkend voor deze wijk het tuindorpkarakter.  De beschikbare kavels zijn gesitueerd aan de watersingel aan de oostzijde. Een heerlijke plek om het waterrijke landschap te beleven.
 

Ontwerpen van uw droomhuis
U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis alle vrijheid in architectuur. Om ervoor te zorgen dat de woningen aansluiten bij de bebouwing in de omgeving is een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld.

 

Bezoek de Woonbeurs Waalsprong

Kijk voor meer informatie op www.waalsprong.nl/informatie/kavels/ en bezoek de Woonbeurs Waalsprong op 25 november; www.waalsprong.nl/woonbeurs.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media