LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Workshop: Hoe ga ik met mijn puber om?

Maandag 25 April 2016 | reacties 0
de-klifbert-van-meegeninsitegn

In een nieuwe stadswijk als de Waalsprong is de grond vruchtbaar en zijn er altijd veel jonge gezinnen. Maar kleine kinderen worden groot, en jongeren verdienen dan ook speciale aandacht in de Waalsprong. Op dinsdag 10, 17 en 24 mei verzorgt Kindercoach Susan Weerd een workshop 'Hoe ga ik met mijn puber om?' voor bewoners van de Waalsprong.

 

In de periode van de puberteit verandert er veel, zowel voor pubers als voor ouders. Voor ouders kan het lastig zijn om met veranderingen om te gaan en daarin hun eigen rol te bepalen.

 

workshop pubers

 

In gesprek

Onderwerpen als gamen, drank, drugs, social media, seks geven aanleiding tot uitdagingen in de opvoeding. Hoe ga je als ouder met deze uitdagingen om? Tijdens de workshop ga je, onder begeleiding van kindercoach Susan Weerd, met elkaar in gesprek en aan de slag met je eigen ervaringen.

 

Inschrijven
De workshop wordt gegeven op 10, 17  en 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur in De Klif, Pijlpuntstraat 1 in de wijk Oosterhout. De kosten voor drie avonden bedragen € 25,-. Opgeven kan via e.w.c.m.gidding@upcmail.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media