LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wooninformatiecentrum Waalsprong verhuist

Woensdag 11 Januari 2012 | reacties 0
img2012

Het Wooninformatiecentrum Waalsprong krijgt een nieuw onderkomen in het Thermioncomplex in Lent. Het bekende containergebouw naast het NS-station Lent maakt plaats voor de op handen zijnde vernieuwing van het stationsgebied en de hele bijbehorende infrastructuur, oftewel ‘Knoop Lent’. Het Thermion wordt een belangrijk ontmoetingspunt in de nieuwe woonwijk Laauwik.

 Thermion
Het wooninformatiecentrum neemt zijn intrek in het Thermion. Momenteel wordt dit markante gebouw aan de Prins Mauritssingel, waar in vroeger tijden de Thermionfabriek en later Philips gehuisvest was, onderworpen aan een totale make-over. Thermion tijdens verbouwingIn de loop van dit jaar opent Thermion nieuwe stijl zijn deuren: een multifunctioneel centrum dat een flinke toegevoegde waarde zal hebben voor de omgeving. Het UMC St Radboud vestigt er een innovatief academisch gezondheidscentrum, er komt een horecagelegenheid en GEM Waalsprong gaat vanuit deze centrale locatie de ontwikkeling van de Waalsprong aansturen. Daarnaast wordt Thermion dé plek om informatie over de Waalsprong te vinden, in al haar facetten. De opening van een gloednieuw, eigentijds informatiecentrum vindt komende zomer plaats. Tot die tijd staat er een tijdelijk infocentrum tot uw beschikking in een vleugel van het Thermion.

 

Wegens verhuizing gesloten
Vanwege de verhuizing is het Wooninformatiecentrum gesloten van zaterdag 28 januari tot en met donderdag 2 februari.
Vanaf vrijdag 3 februari is het infocentrum te bezoeken op de nieuwe locatie. De openingstijden blijven ongewijzigd. Wij heten u ook op onze tijdelijke locatie van harte welkom!

Thermion interieur Nieuw adres
Vanaf vrijdag 3 februari:

Maurice Chevalierstraat 41, Lent.

Telefoon: (024) 360 4324
E-mail: wic@waalsprong.nl

 

Openingstijden:
dinsdag t/m donderdag van 14:00 uur tot 17:00 uur
vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media