LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wooninformatiecentrum Waalsprong tijdelijk gesloten

Woensdag 30 September 2020 | reacties 0
coronarivmuitsnede

Met ingang van vandaag (30 september) is het Wooninformatiecentrum Waalsprong voorlopig gesloten. Dit geldt ook voor de Kavelwinkel Nijmegen. Wij staan u graag op andere manieren te woord!  

 

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is besloten om de deuren van het Wooninformatiecentrum (en daarmee ook de Kavelwinkel) voorlopig te sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 20 oktober. Hierna wordt gekeken of we eventueel weer (gedeeltelijk) onze deuren kunnen openen. 

 

Andere contactmogelijkheden
Uw vragen hoeven niet tot dan te wachten. Zoals vele Nederlanders, werken onze collega’s vanuit huis verder. In plaats van persoonlijk contact, beantwoorden wij uw vragen graag via andere kanalen. Zo kunt u telefonisch, per mail, per chat of bijvoorbeeld op Facebook Messenger contact met ons opnemen. Op deze manier hopen wij toch zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. De contactmogelijkheden en de tijden waarop wij bereikbaar zijn vindt u op de contactpagina

 

Op de hoogte blijven

Volg het nieuws op  waalsprong.nl of abonneer u op de nieuwsbrief voor updates over het opnieuw openstellen van het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

Wij hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media