LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wooninformatiecentrum Waalsprong deze zomer weer te bezoeken op woensdag en donderdag

Donderdag 16 Juli 2020 | reacties 0
uitleg-maquettelr

U bent deze zomer weer van harte welkom in ons Wooninformatiecentrum in Thermion. In maart hebben we vanwege corona de deuren van ons infocentrum moeten sluiten. In de tussentijd hebben wij al uw vragen per mail, telefoon of chat beantwoord. Maar er gaat niets boven persoonlijk contact en een grote maquette waarmee wij de plannen van de Waalsprong kunnen toelichten. Wij zijn blij dat wij u vanaf nu weer op woensdag en donderdag kunnen begroeten in het Wooninformatiecentrum in Thermion.

 

In de afgelopen maanden heeft u als belangstellende voor de Waalsprong uw vragen kunnen stellen via telefoon en e-mail en gelukkig wist u ons daar goed te vinden. Om de bereikbaarheid te verbeteren is ook een chatservice geïntroduceerd op de homepage van  waalsprong.nl. Dit blijft ook in de toekomst een laagdrempelige manier om online vragen te stellen en direct antwoord te krijgen op uw vragen. Maar natuurlijk zijn wij nóg meer verheugd om u op woensdag en donderdagmiddag weer persoonlijk, op veilige afstand van elkaar, te woord te staan en wegwijs te maken in het actuele woningaanbod en alle andere ontwikkelingen in de Waalsprong. Wij staan de hele zomer voor u klaar!

 

Contactmogelijkheden

De openingstijden van het Wooninformatiecentrum Waalsprong zijn voorlopig op woensdag en donderdag van 13 tot 17 uur. Lukt een persoonlijk bezoek niet gedurende openingstijden? Of heeft u toch liever op 'op afstand' contact? Telefonisch zijn we bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13 en 17 uur. Via de online chatservice op waalsprong.nl kunt u live chatten met onze woonconsulentes van maandag tot en met donderdag, eveneens tussen 13 en 17 uur. En natuurlijk kunt u altijd contact opnemen per mail. Check voor contactmogelijkheden van de Kavelwinkel Nijmegen én de meest actuele openingstijden voor uw bezoek altijd even deze pagina.

 

Richtlijnen

Wij vinden uw én onze gezondheid belangrijk. Wij volgen in het Wooninformatiecentrum dan ook uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Zo vragen wij u om bij binnenkomst uw handen te ontsmetten, en natuurlijk om anderhalve meter afstand te houden. Wilt u zoveel mogelijk alleen, of in klein gezelschap komen? De entree van ons infocentrum is verplaatst naar de buitendeur aan het plein, voor Thermion. Het kan zijn, dat het druk in ons centrum. Zijn er meer dan 10 personen binnen, wilt u dan buiten wachten? Groepen die ons willen bezoeken, zijn alleen welkom op afspraak. Neem daarvoor contact op via www.waalsprong.nl/contact.

 

Toekomst

In het najaar verhuist het Wooninformatiecentrum Waalsprong van Thermion naar een ruimte aan het pand van de tijdelijke ALDI, die in Hof van Holland wordt gerealiseerd. Wij zijn dan weer te vinden te midden van de bouwontwikkelingen. U leest meer over de komst van de tijdelijke Aldi in dit nieuwsbericht.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media