LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wooninformatiecentrum Waalsprong alleen telefonisch en per mail bereikbaar

Donderdag 9 April 2020 | reacties 0
coronarivm

Met ingang van 20 maart, 13.00 uur is het Wooninformatiecentrum Waalsprong voorlopig gesloten. Dit geldt ook voor de Kavelwinkel Nijmegen.  Wij staan u graag telefonisch te woord, of stel uw vraag per mail. 

 

In verband met de landelijke ontwikkelingen rondom het nieuwe coronavirus is besloten om de deuren van het Wooninformatiecentrum (en daarmee ook de Kavelwinkel) voorlopig te sluiten. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 7 april.

 

Digitaal of telefonisch
Uw vragen hoeven niet tot dan te wachten. Zoals vele Nederlanders, werken onze collega’s vanuit huis verder. In plaats van persoonlijk contact, beantwoorden wij uw vragen graag via andere kanalen.

  • U kunt telefonisch contact opnemen via ons vaste telefoonnummer: 024 329 8701. U wordt doorgeschakeld naar een medewerker. Doe dit bij voorkeur op woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Mocht u in de voicemail komen, spreek dan duidelijk naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
  • Of stel uw vraag per mail. Heeft u vragen specifiek over zelfbouw en het kavelaanbod, richt deze dan via dit mailadres. Geef daarbij - als u dat prettig vindt – ook uw telefoonnummer door, zodat wij contact op kunnen nemen als uw vraag niet duidelijk is.

Op deze manier hopen wij toch zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Omdat onze medewerkers niet in direct contact staan met hun collega's, kan het misschien iets langer duren dan normaal om de informatie te verzamelen. Wij hopen op uw begrip daarvoor.

 

Onderstation TenneT: Ontwerpbestemmingsplan ter visie
In verband met de sluiting van ons fysieke bezoekerscentrum is ook het ontwerp bestemmingsplan van het onderstation van TenneT bij ons niet meer ter inzage totdat we opnieuw geopend zijn. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tot 23 april wel ter inzage bij de informatiebalie van de Stadswinkel. U kunt het ook digitaal inzien op de landelijke website  www.ruimtelijkeplannen.nl. U vindt ook een overzicht van alle informatie op de website van de gemeente Nijmegen

 

Op de hoogte blijven

Volg het nieuws op waalsprong.nl of abonneer u op de nieuwsbrief voor updates over het opnieuw openstellen van het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

Wij hopen u snel in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen!

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media