LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wooninfocentrum Waalsprong hele zomer geopend

Maandag 14 Juli 2014 | reacties 0
welkom-bouwbord

In de Waalsprong wordt weliswaar de bouwvak gevierd op de verschillende bouwplaatsen, maar bezoekers kunnen de hele zomer terecht in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Alleen op ´Gladiolen-vrijdag’ - de dag van de intocht van de Vierdaagse van Nijmegen - houden wij onze deuren een dagje gesloten.
 

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Waalsprong? Of heeft u concrete vragen over wat er in uw directe woonomgeving gebeurt? U bent met deze vragen van harte welkom in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Thermion in Lent. Een grote maquette toont helder en inzichtelijk de plannen voor het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. En natúúrlijk kunt u er terecht voor al het actuele woningaanbod in Lent en Oosterhout! 
 

Openinstijden
Het informatiecentrum is geopend van woensdag tot en met zaterdag: op woensdag en donderdag bent u welkom tussen 13 en 17 uur. Op vrijdag gaan de deuren al om 10 uur open en op zaterdag kunt u tussen 10 en 13 uur terecht. Geen gelegenheid om langs te komen, of een afspraak maken? Neem dan contact op via e-mail of bel 024 329 8701. We staan u graag te woord voor al uw vragen!


Klik hier voor een locatiekaartje.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media