LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Waalsprong: volop nieuw aanbod!

Woensdag 28 Oktober 2015 | reacties 2
campagnebeeld-tbv-waalsprongnl

De Waalsprong groeit! Jaarlijks realiseert Nijmegen honderden woningen in de nieuwe wijken ten noorden van de Waal. Op de Woonbeurs Waalsprong op 14 november kan je kennismaken met het ruime woningaanbod in de nieuwe wijken van de Waalsprong. Er gaan maar liefst zes projecten nieuw in verkoop tijdens de woonbeurs!

 

In de Waalsprong vind je moderne, aantrekkelijke woonwijken in verschillende woonsferen. En altijd met alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik. Of je nu stedelijk wilt wonen in een levendige omgeving, of juist wilt genieten van de ruimte in gezellige, groene wijken. Ook de ligging aan de rivier en het centrum van Nijmegen op een steenworp afstand maken de Waalsprong uniek.

 

Derde editie
Dit jaar wordt de derde editie van de Woonbeurs Waalsprong gehouden; er worden ook dit jaar weer honderden bezoekers verwacht.  Niet alleen kun je er de grote maquette van de Waalsprong bekijken, het is ook een optimaal moment om kennis te maken met  de bijzondere woonsferen in de Waalsprong en een overzicht te krijgen van het actuele aanbod. Er is aanbod in Het Nijland en de wijken van Lent. Natuurlijk is te merken dat Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout gaat groeien. Volledig nieuw op de Woonbeurs is het aanbod in De Stelt, een bijzondere locatie ten zuiden van Lent aan de rivier. Medewerkers van het Waalsprongteam, ontwikkelaars en makelaars helpen je graag met het maken van een goede keuze beantwoorden al je vragen. Er is voor ieder wat wils, of je wilt kopen of huren, of je geïnteresseerd bent in een betaalbare rijwoning of riante vrijstaande woning. En ook voor zelfbouwers is er volop inspiratie!

 

Wooninformatiecentrum Waalsprong in Thermion

Je bent van harte welkom op 14 november van 10.00 tot 14.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Dan heb je nog gelegenheid voordat de Sint aankomt in het land, de beurs te bezoeken. Maar ook als je ’s middags wilt komen, is dat geen probleem. Alle projecten die nieuw in verkoop gaan, hanteren een inschrijfperiode, dus er is geen noodzaak om gelijk bij opening aanwezig te zijn. Je vindt ons informatiecentrum in Thermion, Thermionpark 7 in Lent. Volg gewoon de borden vanaf de Prins Mauritssingel. Wij ontvangen je graag in gezellige sfeer met natuurlijk een hapje en een drankje!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Robert Rijkschroeff (woensdag 28 oktober 2015)

Kan ik 14 november 2015 naar de Woonbeurs komen indien ik geïnteresseerd ben in huurwoningen in de sociale en vrije sector zowel eengezinswoning of appartementen of seniorenwoningen? Voor De Handelskade Lunet ben ik te laat en vond ik de huurhoogte tov woonoppervlak tegenvallen. Wij 65 jaar zoeken bvk nieuwbouw huurwoningen omdat ik met mijn AOW en pensioen waarschijnlijk ook niet een hypotheekkrijg hoe hoog mijn inkomen ook is ivm looptijd is mij gezegd? Graag ontvang ik uw advies, tip of verwijzing.

Redactie@waalsprong.nl (maandag 02 november 2015)

Geachte heer Rijkschroeff, Op 14 november zal Talis aanwezig zijn om huurwoningen en - appartementen te presenteren in de Waalsprong. U bent dus van harte welkom! Neemt u evt. contact op met Talis om uw mogelijkheden te bespreken. Telefoon 024 352 3911. E-mailen kan ook: welkom@talis.nl. Wij verwachten op niet al te lange termijn ook aanbod in de vrije sector huur. Als u zich inschrijft voor de digitale nieuwsbrief (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven) dan krijgt u automatisch een berichtje in uw mailbox. Wellicht tot ziens op 14 november!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media