LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Waalsprong op zaterdag 15 december in Thermion

Dinsdag 27 November 2018 | reacties 0
campagnebeeld-gespiegeld-met-balknwsbericht

Voel je thuis in de Waalsprong!

 

Op de Woonbeurs Waalsprong vind je het meest actuele woningaanbod en uiteraard alles over de mogelijkheden om zelf te bouwen. Daarnaast lichten ontwikkelaars alvast een tipje van de sluier van woningen die binnenkort in verkoop gaan.  En wil je weten wat er allemaal op stapel staat in de Waalsprong? Dan lichten we op de woonbeurs graag alle plannen in de nabije toekomst toe.

 

In het nieuwe Hart van de Waalsprong bijvoorbeeld komen naast winkels, horeca en voorzieningen ook een breed aanbod aan woningen. Of je nu wilt kopen of huren, ruim of juist liever wat compacter; straks is daar voor iedereen wat wils. Of kies nú al voor het nabijgelegen Woenderskamp, waar de eerste woningen in verkoop zijn. Met voorzieningen om te hoek! Met “Wonen in de Boomgaard” en “Wonen aan de Dijk” in Stelt-Zuid, krijgt de Waalsprong er compleet nieuwe woonsmaken bij. In Zuiderveld is de woningbouw nu volop begonnen. Maak kennis met het nieuwste woningaanbod daar! Of woon jij liever in de parkachtige omgeving van de Waaijenstein of óp het water? Op de woonbeurs vind je over al deze plannen meer informatie.

 

Misschien vier jij je volgende feestdagen wel in de Waalsprong? Ontdek jouw nieuwe thuis op de Woonbeurs Waalsprong in ons Wooninformatiecentrum in Thermion op zaterdag 15 december!  

 

informatiebalkwoonbeurs

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media