LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober

Woensdag 28 September 2016 | reacties 0
maas-en-waal-xl

De Waalsprong organiseert op 8 oktober een Woonbeurs in Thermion in Lent. Bouwers en ontwikkelaars presenteren hier het ruime woningaanbod in de Waalsprong. Er is op de beurs ook volop aandacht voor de mogelijkheden om zelf te bouwen. U bent van harte welkom!

 

Het is al weer de vierde editie van de Woonbeurs Waalsprong. Dit jaar zijn er acht stands met woningbouwprojecten in diverse prijsklassen, met zowel koop- als huurwoningen. Bekijk de grote maquette laat u informeren over de mogelijkheden; ontwikkelaars en makelaars beantwoorden graag uw vragen. Liever zélf uw woonwens realiseren? Ook daar is volop ruimte voor in de Waalsprong.

 

Woningbouw in Grote Boel op stoom
De belangrijkste bouwlocatie van de Waalsprong, Grote Boel, is goed vertegenwoordigd op de Woonbeurs. Er wordt momenteel volop gebouwd; eind dit jaar zijn er al zo’n 150 woningen opgeleverd. Tijdens de beurs gaan diverse projecten nieuw in verkoop, maar ook andere projecten in Grote Boel bieden nog volop mogelijkheden. Op de Woonbeurs is bovendien de laatste kans voor een woning in Het Nijland, waar nog één project in verkoop gaat. Houdt deze site en de nieuwsbrief in de gaten voor meer details over de projecten.

 

Zelfbouw
Op 8 oktober wordt nieuw kavelaanbod in verkoop gebracht op bijzondere locaties in de Waalsprong. Zo zijn er kavels aan de Zandse Plas, in Park Waaijenstein en in Grote Boel. Daarnaast zijn nog kavels beschikbaar aan de Murciastraat in Lentseveld. In de stand van de Kavelwinkel Nijmegen vindt u meer informatie en volop inspiratie voor zelfbouwers!

 

Hof van HolLandArt en ideeëncompetitie
Tijdens de Woonbeurs Waalsprong komt u meer te weten over de toekomst voor Hof van Holland en aangrenzende wijken Woenderskamp en Broodkorf. De ingediende ontwerpen voor de kunstroute Hof van HolLandArt zijn er te bewonderen, en er is meer informatie over de ideeëncompetitie voor de nog op ontwikkeling wachtende gebieden in de Waalsprong.

 

Van harte welkom
De Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 8 oktober. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur in Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion in Lent. Kom langs en laat u inspireren en informeren. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar! Kijk voor meer informatie ook op de speciale woonbeurspagina.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media