LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs op 25 november: vind je eigen plek in de Waalsprong!

Zondag 5 November 2017 | reacties 0
campagnebeeld-staand-lowres

Bezoek op zaterdag 25 november de vijfde editie van de Woonbeurs Waalsprong. Maak er kennis met het nieuwste woningaanbod in de Waalsprong. De gevarieerde wijken met verschillende woonsferen bieden voor iedereen een eigen, fijne plek om te wonen. Kom meer te weten over Grote Boel en de nieuwste woonbuurt in de Waalsprong: Zuiderveld. Er is voor ieder iets wils, koop of huur, een betaalbare rijwoning of riante vrijstaande woning.

 

Grote Boel is een wijk met de sfeer van een tuindorp, met een ruime en groene opzet, direct aan de Oosterhoutse Plas. Op zoek naar je eigen plek in Grote Boel? Wees er dan snel bij, want de laatste projecten zijn in verkoop!

 

Wie Zuiderveld ontdekt, zal verrast worden door de rijke, groene dooradering van de wijk. Proef het eigentijdse karakter van deze nieuwe wijk, die vanaf 2018 gerealiseerd gaat worden.

 

Ook voor de zelfbouwer is volop mogelijkheid om individuele woonwensen waar te maken. Wonen in weidse vrijheid, in parkachtige sfeer, of in de levendige wijk, het kan in de Waalsprong. Vraag naar de mogelijkheden op de Woonbeurs Waalsprong!

 

Welkom op 25 november

U bent van harte welkom op 25 november van 11.00 tot 14.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Dat is gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 in Lent. Volg de borden vanaf de Prins Mauritssingel. Wij ontvangen u graag in gezellige sfeer met natuurlijk een hapje en een drankje!

 

woonbeurs waalsprong

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media