LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Nijmegen: weer verloting van huurwoningen

Maandag 17 Maart 2014 | reacties 0
wbdeelnemerslogo

Met de traditie van de jaarlijkse Woonbeurs Nijmegen is ook een andere traditie begonnen: de verloting van één of meer huurwoningen. Dit jaar worden maar liefst 3 woningen verloot onder belangstellenden, waaronder een woning in de Waalsprong.


Drie woningen, met ieder hun eigen karakter, worden verloot door drie deelnemende corporaties aan de beurs: Standvast Wonen, Portaal en Talis. De laatste biedt een nog op te leveren appartement aan in de wijk Lentseveld in Lent. De prachtige villa staat aan de rand van een (nog te realiseren) park. De woning komt in de loop van 2014 beschikbaar.


Deelname
Heeft u belangstelling voor de woning van Talis in Lent, en wilt u meedoen aan de verloting? Dat kan door tijdens de beurs een formulier in te leveren; deze kunt u van te voren downloaden en invullen.  Lees ook de procedure en voorwaarden over de verloting, die uiteraard onder toeziend oog van een notaris plaatsvindt.  U moet tijdens de verloting persoonlijk aanwezig zijn!  Lees er meer over op de site van de woonbeurs.

 

Woonbeurs
Tijdens de woonbeurs kunt u kennismaken met het brede aanbod van woningen in Nijmegen. Daarbij zijn koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen. Bezoek tijdens de Woonbeurs ook eens het Waalsprongplein: met nieuw aanbod, dat voor het eerst in verkoop gaat op 30 maart! Tijdens de beurs worden lezingen gegeven over de starterslening van de gemeente Nijmegen, en onderwerpen als financiering van uw woning en samenlevingscontracten. Meer weten over de Waalsprong? Bezoek dan ook de presentatie over het jongste stadsdeel van Nijmegen! 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media