LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Nijmegen op zaterdag 13 april

Dinsdag 2 April 2019 | reacties 0
logo-woonbeurs-diap

Op de Woonbeurs Nijmegen op zaterdag 13 april vind je het meest actuele woningaanbod en alles over de mogelijkheden om zelf te bouwen. Ontwikkelaars lichten vast een tipje van de sluier van woningen die binnenkort in verkoop gaan, maar ook vind je er informatie over hypotheken, duurzaam wonen, gasloos wonen en nog meer.

 

Op de Woonbeurs Nijmegen is, net als andere jaren, een speciaal Waalsprongplein ingericht. Hier vind je informatie over nieuwe projecten en natuurlijk de overzichtsmaquette van de Waalsprong. In het Atelier presenteren we de toekomstige ontwikkelingen in het gebied. Het zijn plannen die nog niet helemaal vaststaan, maar waar we je graag in meenemen.

 

De plannen in de Stelt-Zuid krijgen steeds meer vorm. Wil jij wonen aan de dijk of in een boomgaard? Neem dan op de woonbeurs eens een kijkje bij een van de ontwikkelaars van de Stelt-Zuid. In Zuiderveld zijn de eerste woningen in aanbouw. Ook in dit gebied worden steeds meer plannen bekend, met zowel koop- als huurwoningen. Kies jij liever voor een stedelijk gebied? Kom dan kijken bij Hart van de Waalsprong, waar ook een maquette te zien is van dit nieuwe stukje Waalsprong waarin wonen, winkels en voorzieningen gecombineerd worden. Daarnaast is er informatie over Drijvend Wonen opde Lentse Plas, Park Waaijenstein en wonen Woenderskamp.  

 

Zien wij jou op zaterdag 13 april in Pathé Nijmegen tussen 11.00 en 15.00 uur? De toegang is uiteraard gratis.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media