LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Nijmegen op 4 april in de Vereeniging

Dinsdag 10 Maart 2015 | reacties 0
wnbullet

Op 4 april vindt weer een Woonbeurs Nijmegen plaats. Het is al weer de vierde editie van deze woonbeurs, waar een breed aanbod van woningen gepresenteerd wordt. Of u nu op zoek bent naar een huur- of een koopwoning, bestaand of nieuw gebouwd; er is voor iedereen aanbod te vinden op de Woonbeurs Nijmegen. Ook dit jaar kunt u de woonbeurs weer vinden in De Vereeniging in Nijmegen. De Waalsprong neemt ook weer deel aan de Woonbeurs Nijmegen met een speciaal Waalsprongplein. Bezoekers kunnen op het Waalsprongplein kennismaken met het actuele woningaanbod in de Waalsprong; er zal weer veel nieuw aanbod in verkoop zijn!

 

Tijdens de Woonbeurs Nijmegen laten makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties u zien wat er in Nijmegen te koop en te huur is. Hypotheekadviseurs en banken maken u wegwijs in financiering van een koopwoning, en de gemeente geeft voorlichting over de starterslening. Daarnaast zijn er workshops en lezingen met informatie over samenlevingscontracten, financiering en informatie over wat er komt kijken bij het huren of kopen van een huis. Ook is er aandacht voor energiebesparing en duurzaamheid. Aan het eind van de beurs om 15.00 uur worden er 3 huurwoningen verloot.
 

Waalsprongplein
De Waalsprong is ruim vertegenwoordigd op de Woonbeurs; zij is immers één van de belangrijkste bouwlocaties in Nijmegen. Op het speciaal ingerichte Waalsprongplein laten wij u kennismaken met het actuele woningaanbod in de Waalsprong; in diverse stands presenteren ontwikkelaars de verschillende woningbouwprojecten. Ook wordt een korte presentatie gehouden over de nieuwste ontwikkelingen in de Waalsprong. Of u nu groot of klein wilt wonen, in Oosterhout of Lent, zelf wilt bouwen of laten bouwen: er is voor iedere woonwens een geschikte woning te vinden.
 

Maquette
Speciaal voor de gelegenheid wordt de maquette van de Waalsprong naar De Vereeniging verhuisd. Deze maquette met een formaat van wel 3,5 bij 4,5 meter is normaal te bewonderen in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Het geeft een goed beeld van het gehele projectgebied en de deelplannen.
 

Woonbeurs op 4 april
De Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen is net als voorgaande jaren de sfeervolle locatie voor de Woonbeurs. U bent er van harte welkom op 4 april tussen 11 en 15 uur. De toegang is uiteraard gratis. Parkeren kan in de directe omgeving of in de P-garage ‘Keizer Karel’ op de Van Schaeck Mathonsingel. De Vereeniging is op loopafstand van het station. Meer informatie over de beurs, de deelnemers en het programma vindt u op www.woonbeursnijmegen.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media