LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woonbeurs Nijmegen op 15 april

Zondag 19 Maart 2017 | reacties 0
wnliggend2

Op zaterdag 15 april vindt in De Vereeniging in Nijmegen alweer de 6e editie van de Woonbeurs Nijmegen plaats. Hier vindt u al het woningaanbod in Nijmegen, zowel koop als huur, nieuwbouw maar ook bestaande woningen. Een mooie kans om op zoek te gaan naar uw droomhuis! 

 

Waalsprongplein
Op het Waalsprongplein, te vinden op het podium in de grote zaal, presenteren diverse projectontwikkelaars het woningaanbod in de Waalsprong. Dat aanbod is momenteel vooral in Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout. Natuurlijk staat de grote maquette op het Waalsprongplein en krijgt u meer informatie over bijvoorbeeld voorzieningen in de wijken.

 

Het definitieve programma volgt binnenkort. Wilt u op de hoogte blijven?  Schrijf u in voor de nieuwsbrief Waalsprong actueel via de site www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven.

 

Andere stands en lezingenwoonbeurs 2017

Makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties laten zien wat er in Nijmegen te koop en huur is. Daarnaast zijn er lezingen met informatie over wat er komt kijken bij het huren of kopen van een huis.

 

Zet in uw agenda

De vorige editie in 2016 was een doorslaand succes. Tijdens deze editie hebben we zo'n 1.600 bezoekers mogen verwelkomen. Zet 15 april (paaszaterdag) dus vast in uw agenda.

 

Kijk voor meer informatie ook op www.woonbeursnijmegen.nl.  

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media