LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Windmolens Windpark draaien proef

Dinsdag 1 November 2016 | reacties 0
proefdraaien-450x300

Sinds vorige week is het zover, de eerste drie windmolens van Windpark Nijmegen-Betuwe zijn gestart met proefdraaien. De vierde molen volgt deze week. Elke turbine zal vanaf dan tien dagen proefdraaien, maar levert ook al energie op. Daarna volgt de overdracht en natuurlijk een feestelijke opening.

 

Leverancier Lagerwey volgt de molens in deze periode nauwgezet. “Alle protocollen moeten worden doorlopen. Belangrijk daarbij is bijvoorbeeld dat wordt aangetoond dat de molens op vol vermogen kunnen draaien.”

 

In deze proefperiode gaat het windpark al geld opleveren. De opgewekte stroom wordt verkocht aan Huismerk Energie. Als het proefdraaien succesvol is afgerond draagt Lagerwey het windpark in de tweede helft van november over aan Windpark Nijmegen-Betuwe BV. Deze overdracht wordt gevierd met een feestelijke opening.  

 

Feestelijke opening

Van 8 tot en met 10 december is de feestelijke opening van het Windpark Nijmegen-Betuwe. Tijdens de opening zijn er leuke, leerzame én vooral feestelijke activiteiten voor leden, donateurs en relaties van WindpowerNijmegen, omwonenden van het windpark én alle andere belangstellenden. Lees meer over de opening op de site van Windpark Nijmegen-Betuwe.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media