LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wijkschouw Lent, Oosterhout en Ressen

Maandag 4 April 2011 | reacties 0
Onder het motto 'mogen wij uw ogen lenen' nodigt de gemeente bewoners van Lent, Oosterhout en Ressen uit voor de jaarlijkse wijkschouw.
 
Als bewoner kent u als geen ander uw wijk en heeft u een eigen beleving van uw leefomgeving. Daarom vindt de gemeente uw mening belangrijk.
 
Wijkschouw met de wijkbeheerder Bent u tevreden over de toegankelijkheid? Ziet uw wijk er voldoende schoon uit? Of heeft u verbeterpunten? Steeds weer blijkt dat u goede ideeën of waardevolle tips heeft over het onderhoud van straten, plantsoenen en pleinen (openbare ruimte).
 
De fietsschouw voor Oosterhout en Ressen is op dinsdag 7 juni om 19.00 uur. We verzamelen bij Voorzieningenhart De Klif, Pijlpuntstraat 1 in Oosterhout.
 
De fietsschouw voor Lent is op donderdag 16 juni om 19.00 uur. We verzamelen bij voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37 B in Lent.
 
Een schouw duurt ongeveer twee uur. Wilt u zich vooraf aanmelden bij de afdeling Wijkbeheer op tel. (024) 329 30 31 of via e-mail: wijkbeheer@nijmegen.nl
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media