LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wijkinloopavonden 'Veranderingen in zorg, werk en inkomen

Dinsdag 18 November 2014 | reacties 0
zorgrolstoelstock

De Sociale Wijkteams en Stips organiseren samen met de gemeente Nijmegen inloopavonden in alle stadsdelen over de veranderingen rond zorg, werk en inkomen. In 2015 worden de zorg en hulp in Nijmegen voor de jeugd, ouderen en mensen met een ziekte of beperking anders geregeld. Verder veranderen er regelingen voor mensen met een bijstandsuitkering en mensen die vanwege een beperking moeilijk werk kunnen vinden.

 

Deze avonden zijn bedoeld voor mensen die vragen of zorgen hebben over hun eigen situatie, of de zorg die zij nu krijgen. En voor mensen die verwachten in 2015 hulp nodig te hebben (voor zichzelf of een bekende), en willen weten wat er in hun wijk mogelijk is.


Inloopavond Waalsprong 

Heeft u vragen over het sociaal wijkteam, WMO, dagopvang of begeleiding, jeugdhulp, persoonsgebonden budget of werk en inkomen? Dan kunt u tijdens deze avonden vrij komen binnenlopen; er zijn medewerkers van het Sociaal Wijkteam en van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Voor de Waalsprong wordt de avond gehouden op maandag 24 november in voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b1 te Lent van 19.30 uur tot 21.30 uur.

 

Meer informatie 

Bent u verhinderd en wilt u naar één van de andere avonden in Nijmegen? Of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor het volledige bericht van de gemeente Nijmegen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media