LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wat doet u in het Nijmegen van 2020?

Dinsdag 4 September 2012 | reacties 0

Van 13 tot en met 21 september trekt de wijkenkaravaan van de gemeente door de wijken. De gemeente nodigt u van harte uit om mee te gaan naar het Nijmegen van 2020. Wat zijn uw ideeën, wensen en zorgen over de toekomst van uw wijk en de stad? Wat kunt u bijdragen? Het Nijmegen van 2020 moeten we samen maken, nog meer dan we dat nu al doen. Er is een gevarieerd programma, verspreid over de week, overdag en ’s avonds. Op 13 september is de Wijkenkaravaan in Nijmegen-Noord. U bent van harte welkom.

 

‘s Avonds zijn er debatbijeenkomsten waaraan u kunt meedoen. Overdag zijn er straatgesprekken op plekken waar veel mensen samenkomen. Op haal- en brengtijden op de schoolpleinen, op de weekmarkten, in de winkelcentra. Ook worden er activiteiten georganiseerd over verschillende thema’s.

 

Uw bijdrage wordt gebruikt bij het schrijven van de stadsvisie. Daarnaast maakt de gemeente een toekomstagenda voor de wijk: een agenda met wensen en dromen, plannen en acties.

 

Het Nijmegen van de toekomst maken we samen! Doet u mee? De gemeente Nijmegen kijkt er naar uit u te ontmoeten bij de wijkenkaravaan.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over de details van het programma in Nijmegen-Noord op deze site. Wilt u de debatavond bijwonen? Meld u dan aan via Aanmelden alleen via wijkmanagement@nijmegen.nl.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media