LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden voor verleggen warmteleiding

Maandag 22 Juni 2020 | reacties 0
werk-in-uitvoering

Als onderdeel van de ontwikkeling van Hof van Holland, de Dijkzone en Woenderskamp starten Vattenfall en Indigo eind juni/begin juli met het verplaatsen van de warmteleiding. Omdat de leidingen en het koppelpunt op een plek liggen waar woningen komen, worden ze zo’n 150 meter verlegd. De verwachting is dat het werk in september is afgerond.

 

warmtenetDe werkzaamheden vinden plaats bij de Oosterhoutsedijk, ten westen van de Oversteek. Direct omwonenden en ook de overige bewoners van de Waalsprong zullen weinig merken van de werkzaamheden. Er zijn geen wegafsluitingen en het werk gebeurt in de zomerperiode wanneer er weinig vraag is naar warmte. De komende maanden worden nieuwe leidingen aangelegd, in september wordt alles omgezet. Er worden maatregelen getroffen waardoor de warmtelevering niet onderbroken hoeft te worden. Op de bouwlocatie worden bouwketen en opslag containers geplaatst. Voor het werk worden een boorstellage en hijskranen ingezet. In het kaartje hiernaast ziet u de verlegging van de leiding. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave. 

 

Ecologische begeleiding
Het verleggen van de warmteleiding gebeurt onder ecologische begeleiding. Zo zijn de vissen uit de watersingel overgezet. Het water in de watersingel zal op een gegeven moment mogelijk bruin gaan verkleuren. Dat heeft te maken met het feit dat er ijzerhoudend grondwater in geloosd wordt. Dat is echter niet schadelijk en zal na verloop van tijd weer verdwijnen.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media