LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden rotonde Griftdijk-Italiëstraat uitgesteld

Donderdag 5 Mei 2022 | reacties 0
kruising-griftdijk-italiestraat

Ten zuiden van de Oosterhoutse Plas wordt in de toekomst de wijk Koudenhoek gebouwd. Deze wijk wordt ontsloten via de Griftdijk Noord. Om deze aansluiting mogelijk te maken, wordt de kruising met de Italiëstraat vervangen door een rotonde. De start van de werkzaamheden stond oorspronkelijk gepland op 9 mei 2022. Er is echter besloten om de start uit te stellen tot de week van 5 september 2022.

 

Uitstel werkzaamheden

Het uitstel heeft te maken met de afstemming over het verleggen van kabels en leidingen, de daarbij behorende doorlooptijden en de levertijden van materialen.

Hierdoor is het aanvragen en het verkrijgen van de benodigde ontheffingen niet meer haalbaar voor 9 mei 2022.

 

Realisatie september

Tijdens de realisatie van de rotonde vanaf 5 september 2022 wordt het verkeer waarschijnlijk middels een “by-pass” rondom de toekomstige rotonde geleid. Eventuele omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Over de precieze verkeersmaatregelen en de duur van de werkzaamheden informeren wij u op een later tijdstip.

 

Korte werkzaamheden Italiëstraat

In de week van 16 mei 2022 worden er wel alvast kabels en leidingen in het gebied verlegd. Hierdoor kan de omgeving enige hinder ervaren. We verwachten dat de werkzaamheden maximaal drie dagen gaan duren. Over de precieze werkzaamheden informeren wij u zodra wij hier meer over weten.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media