LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden kruising Italiëstraat en Griftdijk Noord

Maandag 29 Augustus 2022 | reacties 2
werkzaamheden

 

Vanaf 5 september t/m 14 oktober 2022 is de kruising van de Griftdijk Noord met de Italiëstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer uit alle richtingen. BAM legt dan in opdracht van gemeente Nijmegen op deze locatie een rotonde aan. Deze rotonde zorgt er voor dat de nieuwe wijk Koudenhoek bereikbaar wordt vanaf de Griftdijk Noord en dat er een goede en veilige verkeerssituatie ontstaat.

 

Verkeersmaatregelen en omleidingen

  • Fietsers in beide richtingen kunnen gebruik blijven maken van het fietspad aan de oostzijde van de Griftdijk Noord. Ook de Italiëstraat blijft bereikbaar.
  • Bussen en hulpdiensten worden omgeleid via de Italiëstraat.
  • Overig gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Margaretha van Mechelenweg. Woningen en bedrijven aan de Griftdijk Noord en de Italiëstraat blijven gewoon bereikbaar voor bewoners en bezoekers.

 

De omleidingsroutes staan met borden aangegeven. Op de onderstaande kaart kunt u zien waar de omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer precies komt te liggen.

 

 

Bus- en hulpdiensten
De buslijn 331 kan tijdens de werkzaamheden de normale route blijven rijden. Buslijn 3 en 14 worden omgeleid via de Italiëstraat. De halte ‘Lent, Dijkstraat’ komt daarmee tijdelijk te vervallen. Informatie over de bus kunt u vinden op de pagina 'storingen en omleidingen' van busmaatschappij Breng ( https://www.breng.nl/nl/resultaten/storingen-en-omleidingen?searchText=&date=&agencyIds=BRENG

 

Alle  woningen blijven ten alle tijden bereikbaar voor hulpdiensten zoals brandweer en ambulance.

 

Wat merkt u van de werkzaamheden?

We zijn ons ervan bewust dat de werkzaamheden overlast kunnen veroorzaken. Samen met de aannemer doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. We hopen op uw begrip en we vertrouwen erop u hiermee goed geïnformeerd te hebben.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Sjoerd Nauta (maandag 17 oktober 2022)

Helaas is de verbinding tussen de Griftdijk en de Italiëstraat nog steeds afgesloten met hekken. Wanneer zijn de werkzaamheden wel volledig gereed? De deadline van 14 oktober is inmiddels gepasseerd.

Sjoerd Nauta (maandag 17 oktober 2022)

Helaas is de verbinding tussen de Griftdijk en de Italiëstraat nog steeds afgesloten met hekken. Wanneer zijn de werkzaamheden wel volledig gereed? De deadline van 14 oktober is inmiddels gepasseerd.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media