LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden Griftdijk (-Noord)

Donderdag 17 Februari 2022 | reacties 3
werkzaamheden-griftdijk-noord

In de komende weken gaan er een aantal werkzaamheden plaats vinden rondom de Griftdijk (-Noord). Deze werkzaamheden zijn nodig om ervoor te zorgen dat de nieuwe woonwijken goed en veilig te bereiken zijn.

 

Mogelijke overlast

De werkzaamheden zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, maar zullen helaas toch wat hinder veroorzaken. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om buslijnen en autoverkeer tijdelijk om te leiden. Fietsers zullen zo veel mogelijk hun normale weg langs de Griftdijk kunnen rijden.

 

Locaties, planning en omleidingen

Op het kaartje zijn de locaties van de werkzaamheden te zien. Onder het kaartje zit u een korte beschrijving van de werkzaamheden, de planning en de mogelijke omleiding (klik op de afbeelding voor een grotere weergave). Alle omleidingen zullen worden aangegeven.

 

  • 1. Kruising Griftdijk - Op de Set, uitvoer week 17 t/m 20 (25 april t/m 22 mei). Omleiding bus en snelverkeer via A325
     
  • 2. Rotonde Griftdijk-Italiëstraat, uitvoer week 19 t/m 25 (9 mei t/m 24 juni)
    Omleiding bus over Italiëstraat
     
  • 3. Ontsluiting woningen Historische Tuin en herstel asfalt kruising Dijkstraat. Uitvoer week 12 t/m 15 (21 maart t/m 17 april). Omleiding bus over Italiëstraat

Aankondiging werkzaamheden

In de toekomst worden er ook nog andere werkzaamheden gepland. Dat betreft de fietsoversteek Griftdijk met de Zegelringstraat. Zodra er meer bekend is over de planning en eventuele overlast van deze werkzaamheden wordt u daarover geïnformeerd.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Dietrich Cleijne (zaterdag 26 maart 2022)

Dat kaartje mag wel wat duidelijker.

Martin Mulders (zaterdag 16 april 2022)

Voor het oude dorp Oosterhout (gemeente Overbetuwe) is de bereikbaarheid een stuk slechter in deze periode. De dijk is ook al dicht nl.

Kevin spaan (zaterdag 16 april 2022)

Dit betekent dat als ik naar de huisarts moet vanuit oud Oosterhout ik volledig om moet rijden via de snelweg waar tegenwoordig alleen maar files staan. Hoe zit het met huisartsenspoedzorg? De dijk is ook afgesloten. Is er geen mogelijkheid om voor bewoners van oud Oosterhout een tussenroute te plannen? Ik vind dit een zeer slecht doordacht plan!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media