LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden aan A325 en N325

Vrijdag 29 Maart 2019 | reacties 8
werk-in-uitvoering

In juli en augustus 2019 voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en knooppunt Velperbroek. Deze wegen krijgen nieuw asfalt. Daarnaast wordt de vangrails in de middenberm van de A325 gerenoveerd. Langs de N325 komen 4 pechhavens. Door deze werkzaamheden ontstaat er ernstige verkeershinder. Files zijn niet te vermijden. Het verkeer wordt omgeleid via de A50, A15 en A12 en via lokale omleidingsroutes. We hebben de verkeersmaatregelen goed afgestemd met andere wegbeheerders en met alle hulpdiensten. Plan uw reis op tijd, volg de omleidingen, houd u aan de snelheid en stem uw vakantie af op de werkzaamheden. Samen veilig van A naar Beter.

 

Plan uw reis op tijd!

Provincie Gelderland adviseert weggebruikers om hun reis op tijd te plannen, anders te reizen, niet te reizen en hun vakantie af te stemmen op de werkzaamheden. Vertrek op tijd, houd rekening met een extra reistijd van 15 minuten. Volg de omleidingsroute en zorg voor een plan B. Rij veilig en alert en houd de aangegeven snelheid aan. Doe dit voor uw eigen veiligheid en die van de wegwerkers. Kijk op www.bereikbaargelderland.nl.

 

Planning werkzaamheden

Van 8 juli tot en met 25 augustus 2019 (week 28 – 34) worden de werkzaamheden in drie fasen uitgevoerd:

 

Fase 1 van 8 juli tot en met 21 juli 2019 (week 28 – 29)

Maandag 8 juli starten de werkzaamheden aan de Pleijroute (N325) vanaf Nijmeegseplein (Arnhem) tot knooppunt Velperbroek. Het asfalt wordt vernieuwd en er worden twee pechhavens aangelegd. De weg is afgesloten vanaf Nijmeegseplein richting A12 tot knooppunt Velperbroek. Het verkeer wordt omgeleid. De Pleijroute (N325) is wel open voor verkeer vanaf knooppunt Velperbroek naar Nijmeegseplein.

 

Fase 2 van 22 juli tot en met 11 augustus 2019 (week 30 – 32) 

Maandag 22 juli starten de werkzaamheden aan de A325 vanaf knooppunt Ressen tot Nijmeegseplein (Arnhem). Het asfalt wordt vernieuwd en de vangrails wordt opgeknapt. De weg is afgesloten voor alle verkeer vanuit Nijmegen vanaf knooppunt Ressen tot Nijmeegseplein. Het verkeer wordt omgeleid. Ook de aansluiting Elst en Matsersingel zijn dan afgesloten. De A325 blijft open voor verkeer van Arnhem naar Nijmegen.

 

Fase 3 van 12 augustus tot en met 25 augustus (week 33 – 34) 

Maandag 12 augustus starten de werkzaamheden aan de Pleijroute (N325) van knooppunt Velperbroek tot Nijmeegse plein (Arnhem). Het asfalt wordt vernieuwd en er worden twee pechhavens aangelegd. De weg is afgesloten voor alle verkeer vanaf knooppunt Velperbroek A12 tot Nijmeegseplein. Het verkeer wordt omgeleid. De Pleijroute (N325) is wel open voor verkeer vanaf Nijmeegseplein naar knooppunt Velperbroek.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u hier.

Bron: provincie Gelderland

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (dinsdag 02 april 2019)

Op de griftdijk zijn sinds gisteren ook werkzaamheden ter hoogte van de afslag richting tuincentrum Disveld. Waarvoor zijn die werkzaamheden?

Redactie Waalsprong (dinsdag 09 april 2019)

Beste David, deze werkzaamheden zijn voor het aanleggen van een aantal leidingen, waaronder elektriciteit voor Woenderskamp.

matthieu cleijne (donderdag 18 april 2019)

Door heel Lent is de ruis te horen van de A325 en zorgt voor nergens rust. Ik vraag me af of dat onderzocht kan worden bij normale westenwind. Stil asfalt of een scherm zoals bij de bruggen zou de hinder vermoedelijk minstens halveren. Aanpassingen zijn zeer wenselijk, is daar enige kans op?

Redactie Waalsprong (donderdag 18 april 2019)

Beste Matthieu, Navraag bij onze afdeling 'geluid' levert de info op dat de mogelijkheden van plaatsen van schermen helaas beperkt zijn. Er zijn al diverse maatregelen getroffen om geluid van de Prins Mauritssingel (n325) te reduceren. Zo is er al zg. stil asfalt aangelegd en zijn op delen van de route ook andere geluidsreducerende maatregelen getroffen. De route is nu eenmaal een belangrijke toegangsroute van de stad en geluid daarvan is helaas niet te voorkomen. De afdeling volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en monitort de leefkwaliteit van de wijken in Nijmegen. Wellicht doen zich op de lange termijn nog mogelijkheden voor om die nieuwe technieken toe te passen.

Christine Monten (dinsdag 28 mei 2019)

Ook in Oosterhout (Grote Boel) altijd geluid van de A325, op het stuk langs Oosterhout wordt harder gereden dan op het stuk door Lent, dus ook meer overlast. We horen de weg altijd, bij Oostenwind is het echt niet te doen soms om in de tuin te zitten, zoveel lawaai. Alle geluidsreducerende maatregelen zijn welkom! Ik heb eens gelezen dat er een onderzoek is gedaan naar geluidsschermen om de toekomstige drijvende woningen op de plassen tegen het geluid te beschermen. De conclusie was dat de kosten niet op zouden wegen tegen het aantal mensen dat er profijt van zou hebben. Ik weet echter zeker dat veel meer bewoners van Oosterhout en Lent er rust door zouden krijgen! Het geluid draagt nu heel ver de woonwijken in.

Redactie Waalsprong (woensdag 29 mei 2019)

Beste Christine, zoals hierboven beschreven volgt de afdeling 'geluid' de nieuwste ontwikkelingen op de voet en monitort de leefkwaliteit van de wijken in Nijmegen. Wellicht doen zich op de lange termijn mogelijkheden voor om die nieuwe technieken toe te passen.

J.A. Gerressen (dinsdag 02 juli 2019)

Woon kort aan de A325 komt er nu stil Asfalt op de snelweg woon aan de Rijkerswoerdsestraat in Arnhem

Redactie Waalsprong (dinsdag 09 juli 2019)

Beste J.A. Gerressen, deze vraag kunt u het beste stellen aan de provincie Gelderland. Zij gaan over het onderhoud aan de A325 en de N325. U kunt ze bereiken op telefoonnummer: 026 359 99 99. Of kijk op de volgende website voor meer informatie over de werkzaamheden: https://www.gelderland.nl/A325-N325

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media