LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Weer van harte welkom in het Waalsprong Informatiecentrum

Woensdag 1 September 2021 | reacties 0
6d424722-0711-4928-980d-31538f66e4bb

Ons nieuwe Waalsprong Informatiecentrum van Hof van Holland open haar deuren voor publiek. U bent weer van harte welkom om álles te weten te komen over de ontwikkelingen in de Waalsprong.

 

In een jaar kan veel gebeuren: in het voorjaar van 2020 moesten we vanwege de coronacrisis grotendeels onze de deuren gesloten houden. En terwijl we nog kampten met de gevolgen pandemie, verhuisden we in november van Thermion naar Hof van Holland. Maar nu hebben eindelijk de deuren voor u geopend. U bent van harte welkom in ons vernieuwde Waalsprong Informatiecentrum!

 

Onder één dak

In het Waalsprong Informatiecentrum vindt u alle informatie over huren, kopen en zelfbouw in de Waalsprong onder één dak. Bent u op zoek naar een woning, of heeft u vragen over de omgeving van uw toekomstige woning? Of bent u bewoner en heeft u vragen over wat er in uw woonomgeving gebeurt? Bij de grote maquette van de Waalsprong vertellen we u graag meer. We beantwoorden graag uw vragen-op-maat. Kunnen wij uw vraag niet direct beantwoorden? Dan gaan zorgen wij ervoor dat uw vraag later per mail of telefonisch beantwoord wordt. 

 

Kavelwinkel Nijmegen

Zoals vanouds, is ook de Kavelwinkel gevestigd in het Waalsprong Informatiecentrum. Heeft u belangstelling voor zelfbouw of vragen over het toekomstig kavelaanbod? Dan bent u vanaf woensdag 22 september welkom bij onze Kavelcoördinator, die tussen 13 en 17 uur aanwezig is. Maak voor een uitgebreid gesprek een afspraak via telefoonnummer 06-31101193, dan hebben we alle tijd voor u!

 

Online

Uiteraard kunt u ook op andere manieren contact met ons opnemen. Via chat, mail of telefoon zijn wij ook bereikbaar. Kijk voor de mogelijkheden op www.waalsprong.nl/contact.  

 

Bij Aldi

U vindt ons bij de Aldi in Hof van Holland: rechts van de ingang van de supermarkt vindt u onze ingang: er is parkeerruimte direct voor de deur. We zijn tot half november twee dagdelen per week open, vanaf 21 september kunt u vier dagen per week bij ons terecht. We zijn blij u weer persoonlijk te kunnen begroeten!

 

Tijdelijke openingstijden

In de komende weken bent u van harte welkom in ons centrum op:

  • donderdag 2 september tussen 13.00 en 17.00 uur
  • woensdag 8 september tussen 13.00 en 17.00 uur
  • donderdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur
  • woensdag 15 september tussen 13.00 en 17.00 uur 
  • donderdag 16 september tussen 13.00 en 17.00 uur 

 

Vanaf 21 september op vier dagen welkom

Vanaf 21 september 2021 zijn onze reguliere openingstijden:

  • dinsdag 13-17 uur 
  • woensdag 13-17 uur (op woensdag kunt u ook terecht voor advies van onze Kavelcoördinator - maak evt een afspraak via 06 3110 1193). 
  • vrijdag 13-17 uur 
  • zaterdag van 11 tot 15 uur

 

Coronamaatregelen

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM om verspreiding van corona tegen te gaan. Heeft u klachten die lijken op corona of bent u in contact geweest met iemand met corona? Blijf dan thuis en neem telefonisch, per mail, of online contact met ons op met uw vragen. 

In het Waalsprong Informatiecentrum houden wij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van u, zorgen wij voor extra hygiënemaatregelen en vragen wij u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Dank voor uw medewerking! 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media