LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Weekendafsluiting Waalbrug en Prins Mauritssingel

Maandag 3 Juni 2013 | reacties 0

Vanaf zaterdagavond 8 juni tot maandagochtend 10 juni is Nijmegen niet bereikbaar via de Waalbrug en Prins Mauritssingel / A325. Het verkeer wordt via de A15 / A50 naar Nijmegen geleid. De omleiding is met matrix- en verkeersborden aangegeven op de wegen in en rondom Nijmegen. Lent is voor bestemmingsverkeer en fietsers vanuit Nijmegen bereikbaar. De afsluiting is noodzakelijk vanwege de sloop van het viaduct Lentse Lus en nieuwe asfaltering van een deel van de Prins Mauritssingel.

 

De afsluiting van de Prins Mauritssingel duurt van zaterdag 8 juni 19.00 uur tot maandag 10 juni 06.00 uur. Door de sloop van de Lentse Lus, asfaltering van de Prins Mauritssingel en werkzaamheden voor de dijkverlegging te combineren, blijft de duur van de afsluiting beperkt tot één weekend. De afsluiting gaat in na sluitingstijd van de winkels in het centrum en vindt plaats op data dat er geen koopzondag of groot evenement plaatsvindt in Nijmegen.

 

De werkzaamheden maken deel uit van een grootschalige reconstructie van het gebied rondom treinstation Nijmegen-Lent. De ombouw is nodig om verkeer vanaf de Prins Mauritssingel toegang te geven tot de nieuwe stadsbrug De Oversteek, die in november 2013 wordt geopend. Ook komen er nieuwe fietsverbindingen, een stationsplein en een nieuwe P+R. ProRail realiseert daarnaast op deze locatie een nieuw treinstation. Knoop Lent is een belangrijk onderdeel van het nieuwe verkeersnetwerk in Nijmegen-Noord en draagt bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid van Nijmegen.

 

Lees er meer over in het persbericht van de gemeente Nijmegen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media