LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalsprongprijs 2012: nomineer uw kandidaat!

Woensdag 11 April 2012 | reacties 0
img9353

Op 28 januari 2011 reikte GEM Waalsprong voor de tweede keer de Waalsprongprijs uit. De prijs viel deze keer in handen van de Stichting Avondvierdaagse Nijmegen-Noord. De Waalsprongprijs is in het leven geroepen door GEM Waalsprong om mensen en organisaties te stimuleren de band tussen de Waalsprongers te versterken.
 

U als Waalsprongbewoner weet het beste wie de Waalsprongprijs verdient en waarom. Alle initiatieven die mensen bij elkaar brengen en verbinden, zijn welkom. Hoe groot of hoe klein ook. Het mag iets cultureels zijn, maar ook te maken hebben met zorg, spel of verenigingswerk. Het initiatief mag al lopen, maar dat hoeft niet. De Waalsprongprijs bestaat uit een wisseltrofee, een mooie herinnering voor de winnaar én een geldbedrag om de winnende actie te vervolgen of van de grond te krijgen.
 

Nomineer uw Waalsprongkandidaat!
Weet u iemand of een organisatie die de Waalsprongprijs verdient? Mail uw voordracht uiterlijk 30 april naar wic@waalsprong.nl. U kunt uw nominatie ook afgeven bij of opsturen naar:
 

Woonverkoopcentrum Waalsprong, Maurice Chevalierstraat 41, 6663 ME Lent.
 

Wat willen we weten?
- De naam van uw kandidaat (dat kan ook een organisatie zijn).
- De reden waarom hij of zij de prijs verdient.
- Een inschatting van het bedrag dat nodig is om het initiatief te vervolgen of uit te voeren.
 

Jurering
Een jury van medewerkers van GEM Waalsprong buigt zich over de inzendingen en weegt deze zorgvuldig. Alle inzendingen krijgen schriftelijk bericht vóór 21 mei 2012. De feestelijke prijsuitreiking volgt op een nog te bepalen moment.

 

De criteria waaraan de voordracht moet voldoen, kunt u hier downloaden.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media