LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalsprong shirtsponsor van jeugdvoetbal

Zaterdag 3 Maart 2012 | reacties 0
img3331-cj-ao

 

Op zaterdag 3 maart tekende GEM Waalsprong het sponsorcontract met de twee voetbalverenigingen in de Waalsprong: DVOL en OSC. Deze gebiedsontwikkelaar wordt shirtsponsor van alle 62 jeugdteams in het gebied. De ontwikkelaars in de Waalsprong steunen op die manier de sportieve en sociale activiteiten in de wijk.

Het logo van de Waalsprong prijkt sinds het einde van de winterstop op de shirts van de jeugdleden. De clubs worden financieel gesteund voor hun activiteiten en bovendien krijgt ieder jeugdteam een jaarlijks budget voor aanschaf van materialen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar.

 

Ondertekening sponsorcontract
Kees Hakvoort, voorzitter sponsorcommissie en bestuurslid, is zeer trots op de samenwerking met GEM Waalsprong. “Het is een bijzondere dag, uniek vanwege de goede samenwerking tussen beide clubs, want sport verbroedert. En nu ook nog eens een gezamenlijke sponsor. Net als DVOL heeft ook OSC een prachtig clubhuis, beide ruim 300 vrijwilligers, maar toch kunnen we niet zonder financiële steun van de Waalsprong.” Sander Luijten, jeugdvoorzitter DVOL, sluit zich daar bij aan. “De onderlinge samenwerking tussen de clubs is groot, de besturen spreken elkaar regelmatig en we zijn blij dat deze samenwerking heeft geleid tot een gemeenschappelijke sponsor.”


“Bij het realiseren van een nieuw stadsdeel gaat het niet alleen om stenen stapelen. Als GEM Waalsprong hebben we een actief beleid om activiteiten voor en door bewoners te sponsoren. Een bijdrage als deze vandaag, door maar liefst 62 jeugdteams te sponsoren is daar een goed voorbeeld van. We zijn trots op de prestaties van DVOL en OSC en wat zij voor de wijk betekenen”, aldus Jan de Wilde, directeur GEM Waalsprong. “En op deze manier krijgen we er ook nog eens 1.000 levende reclameborden bij als de jeugd in de regio gaat voetballen.

 

DVOL en OSC
De bewoners in de Waalsprong zijn bijzonder sportief. Op de beide voetbalclubs alleen al zijn bijna 1200 leden actief. Vooral de ledengroei bij de jeugd is enorm. Beide clubs rekenen echter op nog meer leden als de Waalsprong zich verder ontwikkelt. DVOL en OSC kennen een goede reputatie: ze spelen op gloednieuwe sportvelden van respectievelijk Vossenpels en Nieuw Balveren, beide met uitstekende faciliteiten. Bij OSC spelen twee jeugdteams in de hoofdklasse (F1 en Meisjes B1). Bij DVOL spelen enkele jeugdteams al in de eerste klasse en Meisjes C1 speelt hoofdklasse.

 

Meer dan stenen stapelen
GEM Waalsprong is als gebiedsontwikkelaar verantwoordelijk voor de planvorming van het gebied en houdt de regie op de woningbouw. Er zijn inmiddels ruim 3000 woningen gerealiseerd en in de wijk wonen ruim 12.000 mensen. GEM Waalsprong vindt het belangrijk om ook de sociale cohesie in de wijk te stimuleren, als onderdeel van de ontwikkeling van de wijk. Een samenleving moet opgebouwd worden, verbinding tussen mensen moet groeien. Daarom steunt GEM Waalsprong de voetbalverenigingen in haar activiteiten en vooral het grote aantal jeugdteams bij beide clubs. Daarnaast steunt GEM Waalsprong ook culturele activiteiten.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media