LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalsprong ruim vertegenwoordigd op Woonbeurs Nijmegen

Woensdag 5 Maart 2014 | reacties 0
img1297kleinbewerkt-achtergrond

De Waalsprong neemt weer deel aan de Woonbeurs Nijmegen met een speciaal Waalsprongplein. Op 30 maart is al weer de derde editie van deze Woonbeurs, die in voorgaande jaren veel belangstelling trok.  Bezoekers kunnen op het Waalsprongplein kennismaken met het actuele woningaanbod in de Waalsprong; er zal weer veel nieuw aanbod in verkoop zijn!
 

Tijdens de Woonbeurs Nijmegen laten makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties u zien wat er in Nijmegen te koop en te huur is. Hypotheekadviseurs en banken maken u wegwijs in financiering van een koopwoning, en de gemeente geeft voorlichting over de starterslening. Daarnaast zijn er workshops en lezingen met informatie over samenlevingscontracten, financiering en informatie over wat er komt kijken bij het huren of kopen van een huis. Ook wordt een korte presentatie gehouden over de nieuwste ontwikkelingen in de Waalsprong.


Waalsprongplein
De Waalsprong is ruim vertegenwoordigd op de Woonbeurs; zij is immers één van de belangrijkste bouwlocaties in Nijmegen. Op het speciaal ingerichte Waalsprongplein laten wij u kennismaken met het actuele woningaanbod in de Waalsprong; in diverse stands presenteren ontwikkelaars de verschillende woningbouwprojecten. Of u nu groot of klein wilt wonen, in Oosterhout of Lent, zelf wilt bouwen of laten bouwen: er is voor iedere woonwens een geschikte woning te vinden.
 

Maquette
Speciaal voor de gelegenheid wordt de maquette van de Waalsprong naar De Vereeniging verhuisd. Deze maquette met een formaat van wel 3,5 bij 4,5 meter is normaal te bewonderen in het Wooninformatiecentrum Waalsprong. Het geeft een goed beeld van het gehele projectgebied en de deelplannen; op de  Woonbeurs zullen de nieuwste ontwikkelingen terug te vinden zijn op de maquette.
 

Zelf bouwen
Als u liever zélf uw droomwoning wilt realiseren, kunt u terecht in onze stand voor Zelf Bouwen in de Waalsprong. Er zijn kavels voor kleine en grote woningen, of kavels voor u speciaal op maat gemaakt. Vind u het spannend om zelf te bouwen?  Met een door u zelf gekozen bouwbegeleider voorkomt u foute keuzes en grote risico’s. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van zelf bouwen in de Waalsprong en laat u inspireren!


Verloting huurwoningen

Tijdens de woonbeurs worden door corporaties net als vorig jaar weer een aantal huurwoningen verloot onder belangstellenden. Eén van die woningen zal in de Waalsprong zijn. Meer er over leest u kort voor de beurs op www.woonbeurswaalsprong.nl.

 

Woonbeurs
De Woonbeurs Nijmegen is een evenement van de gemeente Nijmegen en beursorganisator I&G Events. De beurs vindt plaats op zondag 30 maart aanstaande in concertgebouw De Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Meer informatie vindt u op www.woonbeursnijmegen.nl. Parkeren kan in de directe omgeving of in de P-garage ‘Keizer Karel’ op de Van Schaeck Mathonsingel. De Vereeniging is op loopafstand van het station. U bent van harte welkom tussen 11 en 15 uur, bezoek aan de Woonbeurs Nijmegen is gratis.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media