LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalsprong op Woonbeurs Nijmegen, 21 april

Vrijdag 13 April 2018 | reacties 0
wn1645

Op zaterdag 21 april vindt de zevende editie plaats van de Woonbeurs Nijmegen. Deze wordt dit jaar gehouden in CineMec, het nieuwe bioscoopcomplex aan de noordzijde van Nijmegen. En natuurlijk is de Waalsprong als belangrijke nieuwbouwlocatie daar vertegenwoordigd. Wilt u alles weten over het actuele woning- en kavelaanbod in de Waalsprong? Bezoek dan het Waalsprongplein op de Woonbeurs Nijmegen!

 

Eyecatcher op het Waalsprongplein is de grote maquette, die een overzicht geeft van het hele ontwikkelingsgebied. Daaromheen presenteren ontwikkelaars er het actuele woningaanbod. Zuiderveld, een nieuwe woonbuurt in het noordelijk deel van de Waalsprong, is momenteel dé locatie voor nieuw kansen. Er zijn ook verrassende locaties in De Waaijer en in Lent. Liever zelf bouwen? Bezoek dan de stand van Kavelwinkel Nijmegen over uw mogelijkheden om individuele woonwensen waar te maken. Het ‘Atelier Waalsprong’ geeft bovendien een kijkje in de keuken van de ontwikkelingen voor het komende jaar in de Waalsprong. Er staat namelijk veel op stapel het komende jaar. Er wordt volop gewerkt aan plannen voor De Stelt-Zuid, Woenderskamp, Vossenpels Noord en wonen op het water. Ook is in ons Atelier meer te zien over de plannen voor het nieuwe hart in de Waalsprong, in Hof van Holland. Een team van experts staat u graag te woord. Of bezoek de speciale lezing over de Waalsprong!

 

Woonbeurs Nijmegen

De Woonbeurs Nijmegen helpt bezoekers om hun ideale woning te vinden; ontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties presenteren hun woningaanbod overzichtelijk bij elkaar. Er is een speciale lezing over de Waalsprong, voor iedere belangstellende die kennis wil maken met dit nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Of het nu gaat om huur, koop of zelfbouw, om bestaand of nieuwbouw: na een bezoek aan de woonbeurs op 21 april is iedereen weer volledig op de hoogte van de mogelijkheden in Nijmegen. Lees er meer over in dit bericht.
 

Welkom!

U bent van harte welkom op zaterdag 21 april van 11 tot 15 uur in CineMec, Willem van Arenbergstraat 4 te Nijmegen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en uiteraard is de toegang gratis. Meer informatie over deelnemers en het programma? Bezoek www.woonbeursnijmegen.nl.

 

Woonbeurs Nijmegen, 21 april 2018

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media