LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Waalsprong Informatiecentrum weer geopend

Maandag 17 Januari 2022 | reacties 0
maquette-hof-van-holland

Het Waalsprong Informatiecentrum is met ingang van 18 januari weer geopend voor bezoek. U bent weer van harte welkom tijdens onze openingstijden met al uw vragen over de Waalsprong. Wij staan u graag persoonlijk te woord! 

 

Wat kunt u bij ons vinden?

U vindt bij ons alle informatie over huren, kopen en zelfbouw in de Waalsprong onder één dak. U kunt hier de wijk beleven, letterlijk en figuurlijk. De diverse ontwikkelaars en woningbouwcorporaties presenteren hier hun nieuwste projecten en woningaanbod met uitgebreide documentatie. Ook kunt u hier terecht in de Kavelwinkel voor het actuele kavelaanbod voor zelfbouw. Kunnen wij uw vraag niet direct beantwoorden? Dan gaan zorgen wij ervoor dat uw vraag later per mail of telefonisch beantwoord wordt. Een grote maquette van de Waalsprong geeft u een duidelijk beeld van de ontwikkelingen.

 

Maquette geactualiseerd

Afgelopen weken hebben wij gebruikt om de maquette aan te passen. Er zijn diverse zaken toegevoegd die er eerst nog niet op stonden. Zo is nu ook Hof van Holland toegevoegd aan de maquette. Zo wordt, net als de Waalsprong zelf, de maquette steeds meer compleet. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze openingstijden.

 

Reguliere openingstijden

U kunt ons bezoeken op de volgende openingstijden:

Dinsdag         13.00 tot 17.00 uur

Woensdag     13.00 tot 17.00 uur

Vrijdag           13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag        11.00 tot 15.00 uur

Voor actuele openingstijden kunt u terecht op de contactpagina van onze site 

 

U vindt ons in het pand van de (tijdelijke) Aldi-winkel in Hof van Holland aan de Riet van Alebeekstraat 6. Rechts van de ingang van de supermarkt vindt u onze ingang: er is parkeerruimte direct voor de deur.

 

Covid-maatregelen

Uiteraard houden wij ons aan de geldende Covid-maatregelen. Er mogen, inclusief de gastdames, maximaal 6 mensen tegelijkertijd binnen zijn. Mocht u zien dat er al 6 mensen binnen zijn verzoeken wij u vriendelijk even te wachten. Bij de ingang heeft u de gelegenheid uw handen te ontsmetten en ook bij ons is het verplicht om binnen een mondmasker te dragen.

 

Afspraak maken mogelijk

Wilt u zeker zijn dat u terecht kunt in ons centrum en niet hoeft te wachten? Dan bestaat ook de mogelijkheid om een afspraak te maken, binnen de openingsuren. Neem contact op via telefoonnummer 024 329 8701 of mail ons met een gewenst datum/tijdstip. 

 

Wij kijken er naar uit u snel weer te ontmoeten in het Waalsprong Informatiecentrum.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media